- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
Én ezt már nagyon rendelném
De még alig van róla infó is, olyan új még. Viszont orosz fórumokon már lehet olvasni róla ezt-azt, és van is akinek van már (ott), szóval már valóban "in stock".
Mint ahogy már a Lenovo S750 is már elérhető lehet mert megtaláltam az első videót róla: [link]
-
chab7
addikt
Nofene,úgy látom a lenovo telókban nincs rds az fm rádióban - legalábbis a mostani szériákban
Még a 480 x 854 felbontású 512-es ramosokban volt, de mostaniakban csak a k900-ban látok, az meg q drága.
Lenovo tulajok, nézzétek már meg a tiétekben van-e (bármelyik típus). Nem lehet hogy alapból csak ki van kapcsolva és a rádió app menüjében kell aktiválni? -
chab7
addikt
Ugye hogy ugye
és Defy tulajként tudom, hogy a gorillás meg ha pont úgy esik hogy a sarkát vagy élét kapja el a kijelzőnél akkor bepókhálósodik. (Na nem nekem, mert én azért a gorillást is védem a leeséstől).
Persze, én is szeretnék gorilla kijelzőset, de inkább csak azért hogy ne kelljen fóliázni mert az tényleg olyan mint zokniban kufircolniA gorillásat pakolhatod bárhová, nem karcolódik össze. Én csak ennyi pozitívumot látok benne, de ez eléggé jelentős (legalábbis számomra).
Viszont egy nagyságrendekkel erősebb vas-ért cserébe - no meg brutál üzemidőért - képes vagyok lemondani erről az igényről. De azért nem bánnám ha a p780-nak már karcálló lenne a kijelzője, még ha nem is gorilla hanem valami kínai saját (panda vagy sárkány)
(#37449) huan: 4,5"-on a qHD kb olyan felbontás mint a 3,7"-os Defy-n a 854x480. Valahol a neten egy dpi/ppi kalkulátorba beírva hasonlítottam össze. Ott amúgy az is kibukott, hogy amit a telók kiírnak pl az antutuban az nem valós érték. Kicsit nagyobb mint a valóságban.
Na itt is az oldal: [link]
A Defy az 264 ppi, míg egy 4.5"-os qHD 244 - nincs egetverő különbség, tehát kb egyforma lesz a felbontás látványa. (5"-os HD pedig 293)No meg az S750-nél az akksi elbizonytalanít, mert hiába lesz frankó kis telóm, meg még bírja a vizet/karcot, ha útközben nem vehetem elő mert jajj mindjárt lemerül.
A Defy-al is ez a gondom, mindent nagyon tud, tuti fasza, de sokszor mikor pont kellene hosszabb úton (pl busz) nem nagyon használhatom, mert mire odaérek lemerül.
Nálam emiatt előrébb került a brutál nagy akksis(Főleg, hogy a Defy-t is igyekeztem óvni a sérülésektől).
(#37460) domerator: Köszönöm a megerősítést a p780 mellett (még ha nem is nekem szólt)
-
chab7
addikt
válasz
Cyborg #37425 üzenetére
Hohóó, végre az első fecske.
Akkor már valóban készleten van és csak jönnek majd a felhasználói tesztek róla. Nekem meg egyedül a 2000-es akksi a gondolkodtató, hogy inkább megvárjam a p780-at hogy olcsóbb legyen. Mondjuk jó lenne tudni azon is hogy van-e vagy sem gorilla, mert eltérőek az infók a neten.
Na de még kicsit várunk és figyelünk(Max begurulok és p770, a pénzem meg megmarad
)
-
chab7
addikt
válasz
7Sony7 #37384 üzenetére
Akkor már nekem is meglenne és nem kellene minden nap nézegetnem, hogy vagy az S750 vagy a P780 ugyan olcsóbb lett-e már. Én ezeket néztem ki. De elég újak, még semmi YT video nincs az S750-ről és a P780-ról is csak indiai bemutatós, magán review még kanyarban sem.
Várnunk kell még sajna -
chab7
addikt
válasz
Flexy90 #36628 üzenetére
A fekete is fém vagy csak az ezüst? Na és ennek a gombjai világítanak vagy ugyanúgy nem mint az első G4-eseké? Van valami bugos még ezekben a G3S-ekben? Ha minden okés vele akkor lehet nem variálok és ez lesz. Lenovora hiába várok, no meg drágább is, viszont ha minden oké a G3S-el akkor lehet lepaktálok vele
(#36627) CoolBoy323: Simán el tudom képzelni hogy koppintás, ráadásul a kínaiak még hamarabb ki is dobták hogy ne legyen olyan gyanús.
-
chab7
addikt
Én is nézegetem többek közt ezt a lenovo a830-at is. Viszont érdekes módon a lenovo oldalán nem találom mág a kínai régiót választva sem. Melyik régióban adták ki ezt a típust? Mert a p780-at megtaláltam hogy főként elsőnek indiában, az s750-et is megtaláltam kínában, de az a830-at egyik régióban sem találom.
Pedig ugyebár valós, mert youtube videókon már vannak review-ok (míg s750-ről még semmi).(#36377) CineDOG1: Bakker, akkor lehet nem is valami jó típust kellene nézzek hanem csak valami elfogadhatót addig, és akkor szűk egy év múlva meg váltani.
Ez esetben lehet valami "márkátlanabb" készüléket kellene nézzek, pl Cubot. Azok vajon mennyire gagyik? -
chab7
addikt
válasz
gipsztigris #36209 üzenetére
És találtál már róla valamit a neten? Egy youtube videot legalább ahol valaki bemutatja? Mert én még nem, és ezek szerint még nincs is piacon, hiába szerepel pár webshopban.
Pedig lehet én is vevő lennék rá, de semmi info sehol -
chab7
addikt
válasz
Elektrosokk #36149 üzenetére
Igen, de még nem eléggé. Még egy picit vihetnék lentebb
-
chab7
addikt
Leteszteltem a Defy-n ezt a ruszki műholdas dolgot.
Szerintem túl van ez beszélve, mert a Defy sem lát ruszki holdakat, és mégis kitűnő a gps benne, eddig soha sehol nem hagyott cserben, pedig sokat használom.
Ezek szerint a kínaiak is jól kell teljesítsenek attól, hogy -ugyanúgy- nem látnak ruszki holdakat. Mert ezek szerint nem feltétele a jó navigálásnak hogy lássa a glonass holdakat is. -
chab7
addikt
Ezt melyik programmal nézitek? Kipróbálnám én is hogy milyen "zászlós" holdakat lát a Defy. (Hasonlításképp a csájnafonokhoz).
Más: Ha jól értelmezem akkor a http://www.zopomobileshop.com/ nem az olasz bolt hanem a kínai? Ha igen, akkor innen érdemes rendelni vagy inkább ne mert ezekez hamarabb megvámolják mint a mezei webshoposokat? Van valakinek már személyes tapasztalata ezzel a zopomobileshoppal?
-
chab7
addikt
Ezt skubizzátok meg mi cucc ez
Zopo zp200+
-
chab7
addikt
Aztán még erre a lenovo s750-re lennék kíváncsi mi van vele, mert sehol a neten róla info, még lenovo oldalán sincs fent, de egy két kínai shopban árulják - és ezek közül egyedül a minideal vállalja be az "out of stock" jelzőt. Még a végén kiderül hogy csak tervezi a lenovo a gyártást, de már szerepel a shopokban
-
chab7
addikt
Végre 300 dodó alatt a lenovo p780
[link]
Csak így tovább
ha elérné a 250-et akkor nem lenne min törjem a fejem.
-
chab7
addikt
válasz
apeelme #35823 üzenetére
Kár
Lehet emiatt nem lesz végül majd csájnafonomMert nem pár hónapra szeretném ugyanis megvenni a készüléket, hanem kicsit hosszabb távra a közeljövőben megjelenő szoftver lehetőségek felhasználhatóságával.
Tudom, hogy a gyártók meg pont nem ezt akarják, és nem is tehetek ellene csak annyit hogy nem veszek semmit
Bár a Defy-m is jó két éve jól szolgál, és csak sikerült erre is a jelenlegi legfrissebb rendszereket is felrakni, pedig annak gyártója is másképp szerette volna. De lassan nem fogom tudni ezzel a készülékkel követni a szoftverek irányát ezért már nézelődök csere után.
Viszont a következővel is szeretném legalább 2 évig kihúzni. Különben semmi értelme relative nagy pénzeket kiadni egy készülékre ha hónapok múlva nem fogja tudni tartani a lépést az utána megjelenőkkel (szoftveresen). Emiatt egyelőre a zopo-t találom elfogadható csájna telógyártónak, mert egyedül náluk látok a hivatalos oldalon frissebb android verziókat a régebbi készülékekhez.
(egyedül a lenovo tud még kizökkenteni a nagy akkus p verziós készülékeivel) -
chab7
addikt
Melyik csájna gyártó van olyan rendes hogy kiad régebbi cuccaira is 4.2-es androidot?
Eddig igazán csak a zopo-t találtam ilyennek. Náluk a weboldalon a készülékeknél írják is hogy mikor jöttek ki a 4.2 verziók a készülékekre.
Más gyártónál még nem találtam rá hogy lennének lehetőségek 4.2-re frissíteni (csak ilyen félkész tákolt verziókkal, de azzal nem nagyon szeretnék kínlódni, hogy ez nem megy az nem megy egyik-másik rom alatt). -
chab7
addikt
Meg a p780. Fene vinné el hogy kihozták. Most várhatok míg lemegy az ára az én 50ezres keretemig
Amúgy a p770-re vajon van 4.2-es jb? Erre nem találok infót.
No meg ott az s750, ami boltokban ott virít, de amúgy kanyarban sem létezik. Se egy leírás, se egy youtube video róla. A p780 is ahogy elnézem még csak indiában fogható. Szóval ha még most meg is rendeli valaki igencsak várhat vele mire készleten lesz.Még az a830-at látoom magamnak alternatívaként, de attól meg félek hogy egyrészt az akkuja is ugye kevésbé bírja p770-hez képest, meg csak nem "p" hanem "a" sorozat és lehet kevésbé bírná a strapát.
Amúgy ez érdekelne még ezeknél a csájnafonoknál, hogy hogy bírják ezek? Mert Defy után nincs kedvem újra fóliázgatni meg óvatoskodva pakolgatni, mikor a Defy-t csak zsebrevágom aztán go. Ahol meg kell elő, és hadd dolgozzon.
-
chab7
addikt
válasz
CoolBoy323 #35592 üzenetére
No meg én is
-
chab7
addikt
válasz
Seraph 16 #35584 üzenetére
Nekem is a p770 az egyik kiszemeltem. Mellette még a zte v987 van versenyben - de az már feszegeti a keretet árban.
Egyetlen dolog ami zavar ezekkel a csájnafonokkal. Nem nagyon látok találok romolással kapcsolatos leírásokat, csak ilyen-olyan "piszkolás" jellegűeket. Pedig nekem (kezemben Defy-vel) fontos lenne a rom választék - főleg cyanogenmod.
Egyelőre így maradok megfigyelőállásban(Hátha addig a p780 is olcsóbb lesz
)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Lexus, Toyota topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- További aktív témák...
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest