- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
code1005 #40965 üzenetére
A Dropbox amennyire én tapasztaltam nem IP, hanem inkább MAC cím alapján szűr, én a fent vázolt mutatványt winfos alól csináltam MACmakeUP-al. A linux-os virtualbox-olós módszert kicsit bonyolultnak találtam, de a legtöbben még mindig úgy csinálják.
Illetve még talán annyi egyszerűsítés az e-mail-ekhez, hogy nem érdemes különösebben foglalkozni velük, én a gmail-es spam fiókomban lévő címeket másoltam ki meghívottaknak. Végre én is küldhetek nekik egy kis spam-et.(#40966) randras
Nem konkrétan a 100 GB-ra gondoltam, hanem magára az ingyenes tárhelyre. -
LonGleY
veterán
válasz
code1005 #40965 üzenetére
Kipróbált, saját leírást közöltem. Az azonos ip-kkel, és a hasonló passokkal eddig nem volt gond, nem tiltották egyik felhúzott accountot sem (utólag meg már nem is fogják). Gondolom nem sokan esnek így neki, ezért nem számottevő a cheat. Engem mondjuk nem érdekel más szolgáltatás, próbáltam épp elég gagyit (a google féle is egyelőre az), ezért volt esetemben légyeges a trükk. 3 órát simán megért. :]
Aktív témák
- CNC topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- DJI topic
- NBA és kosárlabda topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Medence topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged