- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Ivqkzy-: 2. gépem
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
RazorGTR1 (#28641)
Köszi a válaszod,akkor nem is kísérletezek vele, mondjuk nekem a Flash Lite is elég lenne, az 1.6-os romokban volt nálam a Sense miatt, sajna úgy tudom azt sem lehet felpakolni csak úgy, bár annyira azért nem életbevágó a dolog
A régi telefon - 2.3-as rom témához:
Nekem is meg kellett lépnem a 2.3-as főzött romra való áttérést szerencsére kezdetben volt segítségem, aki az első romokat felpakolta és megmutatta hogy kell, de abszolút nem bántam meg a dolgot.
Nekem egy HTC Tattoo-m van ami szintén nem mai telefon, 2009-es modell, és csak 1.6-os android volt a gyári romja ami ugyebár nagyon régi, nem is tudom hogy támogatott-e még. A HTC részéről meg volt ígérve rá a 2.1 de ebből nem lett semmi, bár nem is nagyon baj, mert szerencsére összehoztak rá az XDA-n teljes értékű 2.3-as romokat, és 2.3-al (CM7) minimum 2* olyan használható a telefon mint 1.6-al...Persze megakadások, belassulások előfordulnak néha, (ez szerintem inkább a Tattoo kevés memóriája miatt van) de annyira nem vészes szerintem, sokkal jobb 2.3 + CM-el a Tattoo, mint 1.6-al...
-
atillaahun
veterán
válasz
Canonfan #28638 üzenetére
Megy vele minden. Legalábbis nekem Skate-n ment. Kivéve persze a komolyabb felbontású vidókat mint feljebb írtam.
(#28645) petipetya
A Boat-ot még nem próbáltam, de nekem az első kettő mondjuk egy EHHEZ hasonló cucctól már beszart. Meglepődnék ha neked sikerülne leszedni velük.(#28646) k850
"Valamit nem jól csinálsz vagy nincs rendesen beállítva a gmail alkalmazásod!"
Kösz. Ezzel most sokat segítettél.
Mellesleg nincs erre vonatkozó beállítás a Gmail-ben, és nem tudom mit lehetne rosszul csinálni abban, hogy 10 mellékletből 9 mellett ott a Letöltés és Előnézet gomb, csak a .zip mellett nincs semmi.(#28672) idegenufo
Én Trés korlátozott mobilnettel még Google Navigálok műholdas nézetben.
Böngészésre, chat-elésre, szinkronizációra, translater-re, maps-re nekem elég. Még kisebb fájlokat is normális időn belül le lehet tölteni.
Videózásra, meg torrentezésre már kevés vóna.Egyébként fél éve még nem korlátozott a Tré csak olyan 128 kbits-re, mostanába ez olyan 64 kbits körül mozog. Többi szolgáltató úgy hallottam keményebben tartja a limitet.
Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Konteó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Felújított Dell Vostro 15 3568 (7. gen. i5, 16GB RAM, SSD+HDD, jó akku, videokártya)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- PlayStation Plus Premium előfizetések
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest