Keresés

Aktív témák

• Canonfan

senior tag

válasz Canonfan #28638 üzenetére

RazorGTR1 (#28641)
    Köszi a válaszod, :R akkor nem is kísérletezek vele, mondjuk nekem a Flash Lite is elég lenne, az 1.6-os romokban volt nálam a Sense miatt, sajna úgy tudom azt sem lehet felpakolni csak úgy, bár annyira azért nem életbevágó a dolog :)

A régi telefon - 2.3-as rom témához:
    Nekem is meg kellett lépnem a 2.3-as főzött romra való áttérést szerencsére kezdetben volt segítségem, aki az első romokat felpakolta és megmutatta hogy kell, de abszolút nem bántam meg a dolgot. :)
    Nekem egy HTC Tattoo-m van ami szintén nem mai telefon, 2009-es modell, és csak 1.6-os android volt a gyári romja ami ugyebár nagyon régi, nem is tudom hogy támogatott-e még. A HTC részéről meg volt ígérve rá a 2.1 de ebből nem lett semmi, bár nem is nagyon baj, mert szerencsére összehoztak rá az XDA-n teljes értékű 2.3-as romokat, és 2.3-al (CM7) minimum 2* olyan használható a telefon mint 1.6-al... :) :)

Persze megakadások, belassulások előfordulnak néha, (ez szerintem inkább a Tattoo kevés memóriája miatt van) de annyira nem vészes szerintem, sokkal jobb 2.3 + CM-el a Tattoo, mint 1.6-al... :) :)

• atillaahun

veterán

Megy vele minden. Legalábbis nekem Skate-n ment. Kivéve persze a komolyabb felbontású vidókat mint feljebb írtam.

(#28645) petipetya
    A Boat-ot még nem próbáltam, de nekem az első kettő mondjuk egy EHHEZ hasonló cucctól már beszart. Meglepődnék ha neked sikerülne leszedni velük.

(#28646) k850
    "Valamit nem jól csinálsz vagy nincs rendesen beállítva a gmail alkalmazásod!"
    Kösz. Ezzel most sokat segítettél.
    Mellesleg nincs erre vonatkozó beállítás a Gmail-ben, és nem tudom mit lehetne rosszul csinálni abban, hogy 10 mellékletből 9 mellett ott a Letöltés és Előnézet gomb, csak a .zip mellett nincs semmi.

(#28672) idegenufo
    Én Trés korlátozott mobilnettel még Google Navigálok műholdas nézetben. :)
    Böngészésre, chat-elésre, szinkronizációra, translater-re, maps-re nekem elég. Még kisebb fájlokat is normális időn belül le lehet tölteni.
    Videózásra, meg torrentezésre már kevés vóna.

Egyébként fél éve még nem korlátozott a Tré csak olyan 128 kbits-re, mostanába ez olyan 64 kbits körül mozog. Többi szolgáltató úgy hallottam keményebben tartja a limitet.

• r4z

nagyúr

A Flash ARMv6 alatt egy használhatatlan szutyok.

N3gro: Office progi + excel tábla :D

Aktív témák

Hirdetés