Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• svgyula

addikt

válasz DrKapocs #171889 üzenetére

Hát rosszul emlékszel. Én a kugli saját sz@rjait takarítottam le.
    Amit nagyon nem értek a lenovo miért nem a saját neve alatt árulja a telefonokat? Ha annyira jók minden hiper-szuper miért vett meg egy már létező ámde megkopott gyártó nevet?
    Mert ugye a motorola az nem egy "márkanév"! Az egy gyártó volt a hőskorban. Itt látszik az igénytelenség, hogy még a nevet is úgy vették mert arra már nem volt ember aki kitalál egy megfelelő nevet. Autós hasonlattal élve egy saab márkanév alatt gyártott tarbantot megvennél? Ha az lenne a szlogen "csak egyszerűen"!
    Na ezért nem lesz nekem még a kezemben sem soha ilyen telefon. Igen lehet ezt előítéletnek nevezni és fújni rám.Majd ha kitalál normális saját elnevezést és nem jönnek a felhasználók olyan alapvető beállíthatatlan kérdésekkel amit több verzióval ezelőtt minden gyártó elérhetővé tett és megoldott, akkor lehet változik a véleményem. DE! ez csak a saját vélemény nem kell elfogadni és nem vita indítónak szántam.

Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés