Hirdetés
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozek
nagyúr
válasz dokee78 #103048 üzenetére
Melyik MX Player verzió? Nálam kicsit több beállítási lehetőség van, nálad hiányzik a Tájolás, a Teljes képernyő és a Szoftver gombok is. Az alatt lenne a Fényerő és csak alatta van az Eltelt idő.
A Jakuu által említett engedélyeknek szerintem nincs köze hozzá, nálam is csak a Tárolóeszköz van neki megadva. A Rendszerbeállítások írása menünél nem is tudom bekapcsolni, hogy legyen hozzáférése az MX Player-nek.
-
-
törölt tag
válasz dokee78 #103710 üzenetére
Elixír2 Widgets tud ilyet (is). Az előbb kipróbáltam. A Widget létrehozásakor meg kell adnod a külső SD elérési útját (a belső automatikuan /storage/emulated/0). Csak 4.4 -en tudtam tesztelni.
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz dokee78 #107704 üzenetére
"Például egy számsort látok egy papíron,kamerát rá irányítom és a vágó lapra másolja,onnan meg be tudom illeszteni."
Ezt úgy hívják, hogy optikai karakter felismerés.
Vagyis angol rövidítése OCR."OCR-t ismerem nem erre való."
Fejtsd ki, hogy szerinted mire való![ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Kékes525
félisten
válasz dokee78 #117793 üzenetére
GSam Battery Monitor és a hasonló programok. Nem tudom, hogy ehhez a funkciójához kell e root.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
őstag
válasz dokee78 #117793 üzenetére
Mondjuk az értesítési sávon való megjelenésnek nem sok értelmét látom, mert ha már rá kell nézni a telefonra, akkor a százalékjelzőn is látszik, hogy milyen állapotban van. Ellenben, ha hanggal vagy beszéddel szeretnél riasztást akár egyéni színt elérésekor is, akkor ez jó lehet számodra. Persze még egy szatyor hasonló akad a play-en
Üdv: Mcrazy
-
Somatom
veterán
válasz dokee78 #118308 üzenetére
Milyen paraméterek alapján keresel alternatívát? Látod, hogy az Androidos böngészők nagyon eltérő tudatlanságúak.
Sztem az MX csak jelzi a telepített Google szolgáltatásnak, hogy "ez itt a reklám helye", aztán a Google megtölti a helyet. A fejlesztők pedig a Google -en keresztül kapnak jutalékot a megjelenített reklámok után. Vagyis, nem közvetlenül az MX lóg a neten.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest