Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
pittbaba
aktív tag
Én itt élek Pesten évek óta, de nem itt nőttem fel, így ez a funkció lesz, igazából pont erre építem az alap szerkezetet. Jó lenne, valami irányzék is, hogy pontosan helyileg oda tudjon menni a user a megállóba, de az később, a kiadott adatbázis amúgy sem a legpontosabb eddigi tapasztalat szerint, de majd.. ez még új dolog

A kérdésem erre a részre vonatkozott:
Ezen a ponton átalakítottuk a belső TimeConsumingTask osztályt static típusúvá, vagyis egyetlen timeConsumingTask létezhet. Hogyan tudnánk ezt megőrizni, miközben az UI-szálon futó alkalmazásunk újraindul? Az Alkalmazkodjunk az új környezethez! Felületi változások c. cikkben már beszéltünk az onRetainNonConfigurationInstance() metódusról, mellyel egy értéket meg tudunk őrizni a program újraindulása alatt. ((Megjegyzendő, hogy ezt a módszert a Honeycomb rendszertől kezdve érvénytelenítették. Az új módszer azonban a Fragment-ek beható ismeretét igényli, ezzel később (ha a gépünket Jelly Bean-re frissítettük) részletesen foglalkozunk.))Én is a frissítés gombra gondoltam megoldásnak, csak nem tudom érteni fogja e a user magától, hogy ha nincs indulási időpont, akkor neki a frissítés gombot kell nyomkodnia, de kitalálom.
Galaxy S2-n meg mini-n tesztelek, még én sem foglalkoztam a tablet méretekkel..
És még valami: Én külön fájlba vettem az Async osztályomat, nem engedi static-ra rakni, hogy ne fusson több egyszerre, azt a hívó activity async startoló metódusában csekkoljam indítás előtt?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
- 275 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új HP 16 Victus FHD IPS 144Hz Ryzen7 8845HS 5.1Ghz 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Corsair 550W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest