- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
malnabokor
senior tag
Sziasztok, egyik haverom szeretne egy tabletet, és bár jártas vagyok a felsőbb kategóriában, az alacsonyabb árterületben a rengeteg opció miatt nem nagyon vagyok jártas
Szóval adott lenne egy 7-8" méret.
Az új készülék előnyt élvez, de lehet használt is, viszont ez esetben legyen rajta még legalább fél év garancia.
Lehet külföldi tablet is, de akkor szállítással mindennel legyen annyival előnyösebb árban, hogy ne fájjon a garancia hiánya.
Amire használva lenne: internetezés, filmezés, és digitális tankönyvek (egyetemi jegyzetek stb.).
Legfeljebb 60000 ft lenne rá, de ez tényleg felső hatar (tudom, 3000 ft-al drágábban mindig van valami, ami valamiben jobbAmi elvárás lenne, az a minél folyamatosabb működés, megbízhatóság, esetleg egy közepes üzemidő. Nem kell a legújabb modellnek lennie, tehát régebbiek leesett árral is játszhatnak
Köszönöm szépen előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Nők, nőügyek (18+)
- Netfone
- Drága lesz a terméktámogatáson túl használni Windows 10-et
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest