Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz SirKero #71792 üzenetére

Még formálom, mert most lakom be a kicsikét (nem nagyon volt időm foglalkozni vele, tegnap bontottam ki), de azt kell mondjam, eddig meggyőző.

A képminőség ég és föld a Lenovo-hoz képest, nagyon érződik a felbontásokban tetten érhető különbség, megkockáztatom, nem is nagyon szabadna ajánlani tabletet ekkora méretben FHD felbontás alatt. A PLS panel is rendben van, a betekintési szögek kiválóak, amolyan szamszungosan túlszaturált minden, de kellemes az összhatás. Az anyagminőség szintén rendben van, nem recseg, nem ropog. A hátlap kissé csúszós, érdemes tokba tenni, majdnem elejtettem este, méghozzá nem is egyszer. A kamera vállalható ahhoz képest, hogy tablet, de csodát amúgy sem vártam. A rendszersebesség rendben van, de játékkal nem teszteltem, nem is nagyon fogom. A működés egyébként folyamatos, egyetlen helyen érződik, hogy azért nem bivalyerős a vas, az pedig az alkalmazásváltóba történő belépés, ott rendesen szaggat az animáció, de megszokható.

Mit is mondjak még... szerintem EZ a minimum, amiért egyáltalán érdemes pénzt adni. Szerettem volna én is 50k körül venni értelmes 10-es gépet, de be kell látnom, nem lehet. Ennek (Samsung T580) a hivatalos ára ugyebár 83 ezer, ami elég sok, de én nem ennyit fizettem érte, bevállaltam 68-ért az 1 év gyártói + 1 év bolti garanciát. Ennyit megért.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés