- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
a.t.t.i. #44466 üzenetére
Netnél nem tapasztalok lassulást, a pc-m operával lassab (i3 + 8gb + ssd
), youtube megy, minden gördülékeny. Sok kisebb játékot felraktam, belenézek mindbe, játszogatok, aztán megint net, de az egész rendszer folyamatos marad. Igazi lassulást és torpanást még nem éreztem. Most ránéztem, 9 alapfolyamat megy - gondolom azok - és azt írja 541mb foglalt és 454 szabad. Persze nem tudom 1-2 lenovo cucc meg "lenovo Weather", "norton Mobile Security", "Power ManagerHD", "Atci Service" és hasonló dolgok kellenek-e, majd megpróbálom hogy mi van ha kiirtom őket, de eddig nem foglalkoztam ilyesmivel mert nem éreztem torpanást- lagolást.
Sok olyan oldalt is néztem a neten ami pl Galaxy S telefonon nem jön be vagy macerás, itt jól mennek.
(vannak valami jó macerás tesztoldalak amit a tabletek nem szeretnek? Ha van ilyen jöhet az info és megnézem)Minden raklám nélkül én valóban úgy érzem ha valaki nem a nagyon gépigényes játékok miatt akar tabletet akkor egy nagyon könnyen és nagyon jól használható készüléket kap. Elég macerás vagyok pedig minden hülyeségre, de ez valóban tetszik valamiért. Féltem az 1gb-tól, de eddig alaptalannak tűnik. Hogy mire lesz ez elég 1-2 év múlva nem tudom, de most a gyári böngészővel tökéletes.
Érdekes pl viszont hogy a Hill Climb Racing-nál úgy érzem mintha nem lenne folyamatos (csak ott), a Real Racing 3 megy elég jól, sok autónál talán kicsit lagol, de játszhatóan. (volt RK3188-as gépem, azon is ilyesmi volt, igaz ott fullhd-ban)
Akinek van még ilyen írjon tapasztalatokat erről, hogy vasárnapi vehessen még aki akar, addig van akció, egy Alcor Q813i-nél most így mindenképpen jobb vételnek tartom, talán még a 39900-es tableteknél is megér 25-el többet. Igaz ott már van 15ezer különbség, de ezért van nagyobb akksi, 16gb, és gps is és jó wifi, szebb kijelzővel.
Még a kis könyvét el sem olvastam hogy egy-két dolog mire jó, de ráérek még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / M2 / Ezüst / Wifi / 256GB / Garancia
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest