- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz
Stauffenberg #26276 üzenetére
Én is inkább Androidra szavazok mint IOSre, előbbi sokkal nyitottabb, sokkal sokoldalúbb, rugalmasabb, de én a helyedben máson is elgondolkodnék..... Szerintem kanapén olvasgatásra kicsi az a 7 coll... szerintem a 7 inkább mobilabb felhasználásra jó, kanapén inkább egy 10est olvasnék a helyedben, főleg egy 15ös laptop után.... És igen jól sejted olvasáshoz pláne nagyon fontos a magas PPI, főleg ha tényleg sokat olvasol. Szóval szerintem neked egy jó magas PPI-s 10 colos Androidos tabletre lenne szükséged és mivel elég nyitottnak tűnsz szerintem nézz még körbe a piacon vagy várj még egy kicsit mert kari előtt hátha dobnak még ki neked való cuccost.
-
faresz5
aktív tag
válasz
Stauffenberg #26276 üzenetére
Googléval nem maradsz le egy csomó érdekes tartalomról,és nem kötött mint az apple. Rengeteg ebook(+ebook) olvasó van hozzá, és lehet venni könyveket is, ha az ingyenesek nem felelnek meg. Vannak magyar, ingyenesen letölthető könyvtárak is természetesen garmadával, csak győzz válogatni meg olvasni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Gumi és felni topik
- Asztrofotózás
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- PlayStation 5
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest