- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Ezt nem értem. Fényévekkel lassabb az androidos gépeknél? De miben? Amire én használom (filmnézés, netezés, fórumozás) azokban sokkal gyorsabb. Van most is androidos gépem mellette, meg volt is már sok, mert bele vagyok bolondulva, hogy mindig valamit kipróbáljak, volt már Packard Bell Liberty Tabtól (tegra2), vagy (zenithink, ainol, ICOO stb) 5 kínaiig minden, de egyik sem volt gyorsabb, mint a W500. Ezt is itt vettem amúgy a hardveraprón és Win7 Ultimate van rajta (ez volt rajta, amikor vettem, én rá sem tudnám tenni, annyira nem értek hozzá) és minden tökéletesen folyamatosan megy rajta. Persze azt az Acer szar felületet én sem használom, de amúgy nagyon tetszik.
A súlya valóban gáz, nem egy kezes használatra van tervezve, de még épp elviselhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Azonnali játékos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Windows 10
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Le Mans Ultimate
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- iPad Air 13inch M3 (2025), Wi-Fi, 128GB (kék) + Apple Pencil Pro
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Xiaomi pad 7 pro 16/512 Gb+1 db üvegfólia
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest