Hirdetés
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ityam
senior tag
válasz tjb007 #55013 üzenetére
Köszi a tanácsot. Sajnos a nexus 9 az még bőven 100K fölött van.egy tegra 4 es meg jóval 100K alatt és az ipadom sem hiszem hogy 100nál sokkal többért el tudnám adni és nem terveztem nagyon rákölteni. Méretileg sem nagyon akarok lejjebb menni. van egy 6.5 colos androidos telóm. azzal eljátszogatok ha nincs más ezért akarok inkább egy 10 colost legalább.
-
Ubul02
tag
válasz tjb007 #55013 üzenetére
Szia!
Azért bízom benne, hogy nem lesz gond a készülékkel.
Akku teljesítményétől viszont nem vagyok elragadtatva. Első töltés után én használtam, amíg beállítottam-regisztráltam fiókokat, megnéztem mit tud videóban, OTG-támogatást kipróbáltam, ilyesmi. Ez alatt 89%-ra esett a szintje. Utána a srác pár óra alatt majd' nullára küzdötte. Ez kicsit meglepett azért. Normális ez? Várható, hogy néhány ciklus után jobb lesz az akkumulátor teljesítménye valamivel?
Köszi! -
maxika2004
őstag
válasz tjb007 #55043 üzenetére
" A Lenovo A8 tökéletes választás lenne, de ha olcsóbbat szeretnél, akkor az A7-30-as Lenovo helyett inkább a WayteQ xTAB-7X Quadot válaszd. "
Húú de nem tudok dönteni.......... A7-30 VS WayteQ xTAB-7X Quad
a 2 közül ha az árkülönbséget és a sim fogadást a wayteq- ben nem nézzük
akkor még miben jobb a wayteq ?
.. mert ahogy néztem prociban, és sok számadatban szinte egyformák,
de üzemidőben meg sokkal jobb a lenovo nem ? -
maxika2004
őstag
válasz tjb007 #55079 üzenetére
Huha köszi ! erre nem is figyeltem IPS vs. TN)
Erről mi a véleményed ? ... ez még olcsóbb is:
Lenovo A7 (59-410282)de jól gondolom hogy a proci is jobb mint a wayteq 7Xquad ?
akksi időre is jókat irnak, felbontása is nagyobb..
túl szép ( jó) hogy igaz legyen...Ez nem lenne jobb választás ? (persze ha a 3g-t nem számoljuk bele...)
-
Milka 78
nagyúr
válasz tjb007 #55324 üzenetére
Kioszk?Na látod arról fogalmam sincs,hogy mi... információs panel?
Az MP4-hez mérten is gyenge aminek az FHD is overkill.
Ha a fent említett Kioszk valami információs terminált jelent akkor okés,de mint egyszeri felhasználónak,hordozni túl nagy,olvasni alacsony a felbontás,játszani bűn gyenge,filmet nézni meg olcsóbba motyót is el tudok képzelni.Ftomm : No para,egyre jár az agyunk,mert én is kiszaszeroltam,érdekesnek tartottam,de az soc számomra bűn gyenge.Muternek a Prestigio Tabját egész jól mozgatja ez az soc,de az 1024x600-as panellal van házasítva.
[ Szerkesztve ]
-
csendes
őstag
válasz tjb007 #55404 üzenetére
A hivatalos RK3288 adatlapon is Mali T764-ként szerepel a GPU [link]. A hivatalos adat szerint DDR3 1333 Mbps 32 bit x2-t tud kezelni az LPDDR2/LPDDR3 stb. mellett. Mindenesetre a retina kijelzővel elboldogul.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
Tutivesztes
tag
válasz tjb007 #55414 üzenetére
Bugyuta Candy Crash, esetleg valami stratégiai, asszony használná, azt hiszem ezek nem támasztanak olyan nagy grafikai igényeket a gép felé, viszont jó lenne egy jó felbontású kijelző, és persze az hogy nem fogjuk egy év múlva lecserélni, 3-5 (tudom hogy sok) évre tervezem...
Agyatlan idiótaként élni jó. Én csak tudom.
-
sb
veterán
válasz tjb007 #55414 üzenetére
Azt nem írtam - ill. korábban - hogy mivel csak tartalomfogyasztásra kell, semmi komoly, így 60-65k körül van a lélektani határ. Ebben az esetben jöhetne egy komolyabb soc + a nagyobb felbontás. A CUBE pl. ebbe belefér vagy ez az iFIVE is szimpatikus, ezt nem ismertem. Esetleg egy Oppo, amit korábban néztem, bár az 10".
Vagy maradok az 1024/1280 felbontásnál és akkor elég egy RK3188 körüli cucc 8"-on 30k körül. Fentebb említett 4:3-asok vagy akár Wayteq 8Q?
Nagyon átmeneti alternatívát én sem látok. Elég gáz, hogy semmi köztes felbontás.
Vagy 2k vagy 1024x768. És nyilván előbbihez - bár játszani nem akarok - kell a bika hw is.
Sokkal többet pedig nem költenék rá, ha 30-40k-ból is kijön használható cucc... csak ha hosszabb életű is lehet egy újabb, erős soc-cal. -
sb
veterán
válasz tjb007 #55463 üzenetére
Tartalomfogyasztásra nekem szimpatikusabb a droid mint a win. (és talán olcsóbb is)
A 8Q-t láttam, hogy ajánljátok. Topicjába is beleolvastam, ott mondjuk az akksi anomáliák kicsit elriasztottak, de ezen kívül hw-ben elég lenne nekem arra a felbontásra.Viszont a 16:9-et 8"-on böngészni borzasztó kicsinek érzem magasságra. Nézegettem már több tabot is élőben ebben a méretben.
Amit írtál, iFIVE Mini 4 ill. Cube Talk 79 mennyire ajánlott kategória? Az RK3288-ról olvastam, hogy eléggé melegszik. A 8 magos MTK-ról mintha jobbakat olvastam volna.
[ Szerkesztve ]
-
Egon
nagyúr
válasz tjb007 #55555 üzenetére
Thx. Wayteq-ről annyi rosszat olvastam, hogy kihagynám. Fontos, hogy minél problémamentesebb darab legyen, így valszeg valamelyik LG lesz a befutó.
Még két kérdés:
1. Amennyiben billencset is szeretnék hozzá, akkor mire kell ügyelni, van valami ajánlott ezekhez?
2. Ez az Asus, a mérete ellenére elég jó árban van, mennyiben rosszabb választás (főképp teljesítményben), mint mondjuk egy ME176C/CX vagy ME181CX?[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Land
veterán
válasz tjb007 #55570 üzenetére
Lányról beszélünk. Esélyes, hogy ezekkel 8 évesen nem fog játszani: link
Angry Birds, Szókereső, ami beugrott hirtelen. Ha így nézzük, akkor jobb az Asus? Kijelző, üzemidő vagy bármiben?Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Surface Pro 8 Platinum ezüst vicc áron! i5-1135G7 8GB 512GB 3K 120Hz
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
- GIGA ULTRA AKCIÓ!!! iPad Pro billentyűzet MAGIC KEYBOARD 12.9
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest