Hirdetés
- potyautas: Nóta állj!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Garry84: Sumák aprós?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joshi
titán
válasz
Alabástrom #87717 üzenetére
Tesóméknak ugyan ez a boxuk van mint neked ugyan úgy 19.3-as Mátrix-al, csak a HDD egy USB3.0 1TB-os valami. Lehet hogy sok az az 5TB, vagy csak konkrétan az a HDD nem tetszik a boxnak. Ha van lehetőséged kipróbálni egy kisebb HDD-t, akkor kiderülne hogy a box USB vezérlője rosszalkodik, vagy csak egyszerűen nem szereti azt a HDD-t.
-
nfsu17
veterán
válasz
Bár én anno gyári táppal és egy hdd-vel próbálkoztam (te meg plusz tápos elosztóval, ami jobb szitu), nem is ment a dolog, a gyári táp nem vitte a hdd-t.
5V3A töltővel táplálva a boxot az usb3-ban egy 2TB-os, az usb2-ben egy 1TB-os, és gond nélkül másol oda vissza. Előtte meg ugye ledobta az egy szál hdd-t is, ahogy nálad.
Bár tápos az elosztód, a boxot is told meg egy jobb táppal. -
kokokka
addikt
válasz
Nekem is tápnak tűnik. Amikor megvettema box-ot, egy sima USB HUB-al kötöttem rá három HDD-t. Volt, hogy bekapcsoláskor már fel sem tudta mountolni őket. Vettem egy ilyet, azóta minden gondom megszűnt :
Most egy két HDD-s dokkkoló van rádugva (ez saját táppal), és ez a HUB amibe 2db HDD csatlakozik fixen, de sokszor dugok még rá plussz HDD-t és pendrive-ot is. Sose lép ki vagy fagy meg, hibátlanul működik.
-
Beni2360
félisten
válasz
Szvsz táp ellátási hiba. USB 3.0-hoz több 5V/A pert kell küldeni amit nem tud a tájáról és ezert dobja le. Én is voltam hasonló cipőben aktív megtamogatott HUB ami a megoldást hozta nálam. Most már egy 3A tapom van de a HDD k már másik boxba. Hagyd az USB 2.0-ban nincs jelentősége. Az RPI-hez komolyabb tápok szoktak lenni. Én csináltam egy erősebb mobil kábelböl egy ehhez való kabt és egy 2,4A töltővel is simán megy a BOX. Vagy lehet kapni USB to 5, 4/2,1 mm a tapdogo mérete.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óvodások homokozója
- Mikrotik routerek
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Filmvilág
- Kuponkunyeráló
- Apple iPhone Air - almacsutka
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 5060 + Garancia
- HP ProDesk 600 G4 DM Mini PC, I5-8600T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Wifi, Bluetooth, Win 11, Számla, 2
- Lenovo Thinkcentre M710s SFF PC, I5-7500 CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanc
- Elado gamer pc
- Gamer PC - R5 3600, RTX 2060S és 16gb RAM + GARANCIA
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3546
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest