Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
ggbuffon1897
őstag
egyedül ezért gondolkodtam el énis az AM4-en, mert a pirosaknál nem cserélgetnek évente foglalatot (szép AM3/AM3+.os idők , amikor fillérekből lehetett fejlesztenem pl. 4200+ ->x2 250) . De jelenleg nekem nem opció, mert elég húzós felárat kellene érte lepakolnom, úgy, h teljesítményben nem hogy előrébb lennék, sőt..(na meg olyan rohadt szép lett a kábelmenedzsmentem, h a franc se nyúl hozzá
)
amúgy ezt a magmizériát hagyjátok már
egy i7-et hol tudsz pl. játékok alatt zavarba hozni? kb. sehol. Illetve amikor a piac 90%-át az Intel uralja, miért vár itt mindenki hatalmas optimalizációt akár a játékfejlesztők részéről?
-
t72killer
titán
Sőt, AM4-nél nem tiszta még, de lehet komolyabb cuccok is bele fognak majd menni (az első eresztés 16magos valszleg nem, uis az duplachipes lesz).
RAM-kérdés: hja, tápáram+jel. Remélhetőleg a CPU memvezérlője bírja. Amúgy a tény, hogy tuningolt proci mellett vannak gondok az extrém RAM-sebességgel, alapfrekin nincs balhé, nekem a tápellátás irányába mutogat, amit a lapgyártók egy sima új laprevízióval orvosolhatnak.
Szóval egyelőre erős bétaverziónál járunk az AM4 térfélen, tippre fél éven belül rengeteget fog fejlődni, változni a platform hardveresen is.
#3894: én inkább azt mondanám, mindenki nézze meg a játékokat, amiket tol, és ha azokban van értelme, akkor irány a pörgősebb RAM. Én egyelőre ott tartok, hogy alapból Ryzenre ugrani is bukó lenne a mostani szoftvereimmel, de reméljük ez azért fog változni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest