Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Húzás nélkül egy r9 270 AMD referencia hűtővel mennyire hangos? Érdemes lecserélni? -
dodopek
addikt
Sziasztok megint!
Az R9 270-re jó a twin turbo első verziója? Kicsit aggaszt a 120W TDP. Ha igen, a ventik, vagy akár a csapágyak cserélhetőek ebben a hűtőben?
Köszi a választ![ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
válasz Nuada herceg #54714 üzenetére
Bőven működni fog. Én jóval gyengébb gépen megcsináltam ugyanezt.
VLC-ben külön ment a hang a házimoziba optikán, nekem meg a maradt a kis hangszóró a játékoknak. -
dodopek
addikt
Szevasztok! R9 270 kártyámra két display van kötve. HDMI-n egy LCD tv, és DVI-I EGY Benq monitor. Alapértelmezetten a HDMI volt az elsődleges, én átállítottam a DVI-I re.
A kérdésem az lenne , hogy hogy lehetne megoldani, hogy a készenlétben lévő tv-t ugyanúgy be- és kikapcsolja a gép, mint a monitort.
Köszi a választ! -
dodopek
addikt
A Win update megy, ugye? Nekem is csinálta a 270em, és minig olyankor, amikor valami frissítés telepedett.
Nézd:
A hőfokjelzős monitoron a kisebb kék kockában is tele kellene lenni szöveggel, és a HDSentinel fülein is lenne szöveg, de amikor elhúztam fölötte az egeret, ugyanígy eltüntek a szövegek...
Újraindítottam a gépet, integrálta a frissítéseket, és megint rendben ment...[ Szerkesztve ]
-
dodopek
addikt
Szevasztok!
R9 270-re tettem egy Scythe Mushasi hűtőt. Így viszont csak manual venti szabályzás van úgy, hogy a légkeverők alaplapról kapják a kraftot.
Van arra mód, hogy a ventik a VGA csatlakozójáról kapják az áramot, és így a fordulatszám szabályzást is? Van olyan Y kábel, aminek az egyik végét be tudom dugni a kártyára, a másik két vége pedig anya csati a két ventinek? Így változni fog a fordulatszám, vagy így is a potik fogják szabályozni?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest