Hirdetés
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
lowzor
üzenetére
Azt hiszem még mindig nem tudja mi a BS. Na de mindegy
Katt777. Legutóbb mikor a FC4-et vetettük össze én a legmagasabb grafikain + 2 él mellett toltam. Ami 35-60 FPS körül járt (Vsync) Ha ki kapcsolom a 2x élt menten 60FPS Fix jött. Akkor hol is van az a 4-5 FPS többlet?
Meg eheted a tesztedet. ha a Vsync nincs bekapcsolva akkor még 80-90FPS-t is megy. -
katt777
félisten
válasz
lowzor
üzenetére
Tesztelek magam, a hibáknak utánanézek, ennyi. Aki ezt maga nem teszi meg, annak véleménye továbbra sem érdekel. És azt is tudom, amikor valaki azt mondja, tesztelt, az érveiből meg kiderül, hogy valójában nem, csak dumál a semmibe. Tehát nyugodtan hanyagolhatjuk a témát.
Az én 7870 kártyámon 1x láttam BS-t, azt is a hibás installer okozta. A többi meg olvasható mindkét topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Linux kezdőknek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- További aktív témák...
- Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
- Sapphire Pulse 6800XT 16Gb Kitűnő! Ingyen posta!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- ASUS RTX 5090 32GB GDDR7 ROG ASTRAL OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az én 7870 kártyámon 1x láttam BS-t, azt is a hibás installer okozta. A többi meg olvasható mindkét topicban.