- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
válasz
DEV_NULL #47483 üzenetére
Így van! Előtte egy garanciáztatásból kapott új MSI R9 270 Gaming volt aminek a MAX órajele a gaming app-al húzva 975Mhz volt. Gyönyörű szépen vitte a Battlefield 4-et Ultran és ott nem voltak laggolási, droppolási problémák problémák. A processzort és a kártyát is sajnálnál ha elkerülne. A kártya az zsír új garanciás de ha állításotok szerint ez CPU limit akkor meg van kötve a kezem. Az Asrock Extrem TUning Utili programban tegnap kicsinyenként felhúztam a processzort aztán kék képernyő lett a vége. Most annyit emeltem hogy 3,8 fölé ment de 3,9 alatt van. Ezeknél a kártyáknál számít hogy melyik állásban van a Bios kapcsoló?
-
Sanyi2134
csendes tag
válasz
DEV_NULL #47483 üzenetére
Csak az órajel miatt javasoltam mert ha megnézed és elolvasod,hogy az órajelet akarta felhúzni 4.2re és a 6100as nem bírta így azért javasoltam egy 6300ast mert árba nincs nagy különbség de órajelbe már szinte alapon hozza a 4ghz-et,amit fel lehet húzni 4.4ghz is nekem is ez van.
Természetesen ha van lehetősége akkor egyértelmű,egy 8magos beszerzése(de itt most nem is erről volt szó) bár szerintem egy 6100asnak ki kell hajtanija egy 270xet simán!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Egér probléma
- További aktív témák...
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- Asus TUF RX 6800XT OC 16GB DOBOZOS
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i3-5GEN I 16GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest