- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
STC Speed #36113 üzenetére
én azt tapasztaltam BF3 multinál, hogy amit a játék állított be magának az lett nálam a tökéletes(80-100FPS)
ha lejjebb vittem CPU limites lett, fölfele meg VGA, de nekem csak egy HD7790-van, de HD7850-nél is ugyanez volt, csak mikor 1100Mhz-re húztam változott meg a dolog(az kb 7870 szint) -
Kaci84
őstag
válasz
STC Speed #36113 üzenetére
Azért akartam tudni a crisys3-at, mert a legeslő pályát amit bead ott mászkáltam oda vissza pár lépést maxon és néztem az fps-t. Utánna rögtön léptem ki nyomtam a VGA-ra kis tuningot aztán néztem megont stb.
Azért érdekelt, hogy a Te CPU-d mennyivel gynegébben viszi.
Persze nem lenne teljesen reális, mert játék közben többször van töltés gondolom, meg váltakoznakma CPU igényes számítások, de azért érdekelne, valami képet csak adna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Macska topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest