- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- antikomcsi: Celebtanya - Farm VIP V.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lukaszokni
aktív tag
válasz
proci985 #25451 üzenetére
Az utolsó bekezdésedet nem teljesen értem.
Nekem most így néz ki a gép:És a tervem az volt, h legalulra rakok egy hangkártyát idővel, így maradna közöttük egy slot, h kapjon levegőt az asus. CF-et nem tervezek, az lenne az igazi kínzás a kariknak ebben a csöpp házban.
Bár már erősen gondolkodom a cpu hűtő cserén is, viszont hogy oda értelmes léget tudjak tenni, lejjebb kellene tennem eggyel a kártyát, tul képp ezért kérdeztem, h mit veszítenék, ha elhagynám a pci-e 3-as slotot (így viszont buknám a hangkártya lehetőséget). Kompakt víz meg lutri, h kerreg vagy nem, ezért azt kihagyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest