- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
Tomix24 #17693 üzenetére
Én semennyivel, mivel komoly munkára nem használom a gépet, játékok közül meg szinte csak a Race07-el és a Raceroom experience-el játszom, ezek meg vígan elmennek fullon a jelenlegi konfigommal akár 3D-ben is, sőt.. A mostani válogatott 955BE-m alulfeszelve 1.1V-on megy 3.2GHz-et, IDLE-ben meg 0.8V-on ketyeg, így a fogyasztásom a szintén remek telj/fogyasztás mutatójú 7850-esemmel idle 75W és load 160W közt mozog, ami meg közel intel szint szerintem.. Egyszóval pár évig biztosan nem fogok még konfigot váltani, mert nem benchmarkokkal játszom, amire nekem kell arra meg tökéletesen elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest