- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
A sok agyas mérnök nem azért vakarja a tökét ,hogy felvegyék a lét. Szerinted miért vannak modernizálva. Á mindegy. Akinek nem neked szól de neked is ha modernizállod a kártyád mellé én kipróbáltam mást is. Nem a két szép szemetekért tesznek bele minnél újabb felületeket. Ennyi erővel maradhatunk simán a DSUB-nál elég a max 3-4GB adatátvitelisebesség. A kártyádon van 2 DVI ami egyik VGA kimenet is a másik Dual. egy HDMI és egy DP. De nem azért vannak ezek mert hűde menő hanem hogy EGGYÁLTALÁN VALAMELYŐTÖK KI TUDJA HASZNÁLNI.
Van DP-d de nem eggyezik a kártyádon lévővel mert a kártyán lávő sokkal gyorsabb mint a monitorodé. Szerinted?
A sok csodás újítást nem is tudjátok kihsználni de a másik ember észrevételeit mindjárt kritizálni kell.
Asszem ide tartozok mert egy Sapphire HD7850 OC ról van szó és ezek a felületek azon is fent vannak.
Aztán ide vagy oda tanulás vegyetek értelmes cuccokat és akkor lehet fikázni.A sima kártya csere nem fog megmenteni attól hogy más eszközt is cserélj. 2008-2009 es a cuccod már régi elavult.
Minden héte újabb és újabb fejlesztések jönnekRészemről ennyi.
-
-
Steve198310
őstag
Jól van gyerekek majd akkor csináljatok tesztet magatoknak: Én egy felvilágosítás miatt csináltam.
Ismétlem akinek nem tetszik az ne fűzön hozzá kommentet másnak segítség -
Steve198310
őstag
válasz
zserbox #34753 üzenetére
nem igazán tréfa nem igen hitte el senki hogy a csatolófelület befolyásolja az FPS állását
na ez a rossz hasonlat. Persze ha a 8GB adatsebességet cserélem 12GB/ secre akkor mindjárt más a dolog nem?
Látom tisztában vagy a csatolófelület sebességébenÚgy emlékszem a DP 2XGB/s. szerinted mi történik? DP nincs azzal nem mértem
-
Steve198310
őstag
válasz
Trebron09 #34749 üzenetére
a minimum és az átlag a nyerő
Látszik te csak a maxot figyeled adok egy nagyítót ha nem bánod?
Te esetleg órajelet húzol lefelé az Asuson mer a VTX BLACK kicsit távol áll a karidtól asszem. Igaz az enyémtől is de még mindig alulfeszelik a Tahitiket tudtom szerint és nem az órajelet babrálja. Te olvass utána a dolognak -
Steve198310
őstag
válasz
Bati0501 #34730 üzenetére
Azzal a Black karival az egyetlen gond, hogy melegszik mint atom.
Itt mondogatják az alul feszelést de "kérlek minek veszek egy bitang erős kártyát ha lefele húzom és nem felfele. Én jól megtépném hogy nyalja a HD7970 seggét azt kész. Nem hogy vissza fele. Ha meg attól félek ,hogy sokat eszik nem veszem meg. Veszek takarékosabbat" -
Steve198310
őstag
válasz
bandika0626 #34714 üzenetére
Asus-Sapphire-a többi
Nekem Sapphire HD7850 OC amin saját bios 1125/1400 jelen esetben és 60fok alatt simán megy.
Volt asus karim az is jó. Igaz nem DCII volt az is tette a dolgát. Ezek a Dual-X ek is kiválóak -
Steve198310
őstag
Nem szeretnélek megbántani de a HD7970 és a HD7850 nem igazán egy súlycsoport. Annál jó hogy nem veszel észre semmit. Én sem vennék. Anno a HD4890 karival észleltem ezt pár éve.
A másik meg ha utána néznél annak,hogy a DSUB iletve a DVI/HDMI nem egy sebességen fut.
Mindenképp a DVI/HDMI a nyerő. a DSUB az analóg. Viszont akkor elég lanyha monitorod van a HD7970 mellé.
Nem a VGA sebességéről beszéltem hanem a csatolófelület sebességéről.
üdv -
Steve198310
őstag
válasz
Beretvás #34657 üzenetére
Szóval Dsub os a TV is.
Igen abban lesz eltérés méret növekedésnél mert lassú a Dsub sebessége. Külömben sem szeretik ezek a kárnyák az analóg fordítót.
HDMI nem lenne jobb? vagy van valami azzal is?
Tapasztalatom nekem is van FHD samsung 27" TV monitor de csak pár fps volt a veszteség. Igaz nem átalakítón hanem sima Dsub majd teszt HDMIn azon minden klappolt.Mindenképp HDMI vel kéne akkor tolni
-
Steve198310
őstag
-
Steve198310
őstag
válasz
Trailblazer #34545 üzenetére
Nem vettem annak. Csak leirtam gondolatom amit akár neki is címezhettem volna
-
Steve198310
őstag
válasz
Trailblazer #34543 üzenetére
Semmi rossz indulat nem volt a dologban
De nem engem kurtak átt egy hibás kártyával
Talán meg kell lesni kitől mit vesz az ember. De nekem legalább nincs BS em -
Steve198310
őstag
válasz
Pocok77 #34509 üzenetére
Nem hardveres a probléma ha nem szoftveres. Volt nekem is olyan problémám az első menetben aztán gyors ujra húztam és megoldodott.
Teszem hozzá az E8400 (4.2Ghz) + HD6870 OC (1000/5000) maxon ment élsímítás nélkül átlag 38FPS tőbb monitorral mégjobb volt.
Húzd újra azt a talicskát azt jóóóvan -
Steve198310
őstag
válasz
necrobin #34346 üzenetére
Sima HD7870 Pitcairn maggal készült gyengébb. Az OC is valószínü a gyengébb GPU ból készült orajellel erősített változat.
A HD7870XT a HD7950 GPU-jából készült erősebb HD7870. Sokan ezt a típusu GPU val ellátottat ajánlják mert olcsó és akár egy jófajta HD7950 et is simán befog.
Aztán vannak a spéci HD7870xt karik amelyek Pl a VTX3D 7870 Black. Ezekben több dolog maradt meg mint a sima XT ben.
Röviden talán ennyi de lehet majd valaki kivesézi pontról pontra miből mi hiányzik -
Steve198310
őstag
Köszönöm a segítséget
Igaz a próba verzió nem működö darab volt csak látvány darab.
Abban ment a fesz szabályozás. Ebben viszont nem ismeri fel sajnos. Igaz csak feszt szeretnék neki adni bő nyállal olyan 1240-1250mV re a maximális 1225mV helyett.
Persze némi órajel változtatásokkal egyetemben -
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #34154 üzenetére
De nem rosszindulatból írom(tam).
Engem egyedül játék alatt érdekel mert játszani vettem a kártyát nem méregetni. Méregesse a csattogós villám. A házba beférígy is úgy is
-
Steve198310
őstag
válasz
Dark KillerX #34137 üzenetére
A 13.6 on ugyanezen a beállításon 100 pont a többletem. A kártya ugyan az Dula-X.
-
Steve198310
őstag
válasz
profisher. #34015 üzenetére
nekem is 11200-14-20G van dual x es. A 7870 körül voltak a BS problémák nem igazán a 7850 et érintette
Jó hát 38 ért -
Steve198310
őstag
válasz
profisher. #34013 üzenetére
Hali a zafír jó választás. De nem a kártya lesz limites ha limittől félsz.
A 2GB a nyerő meg néha kell is -
Steve198310
őstag
Ezt cáfolnám. Az ezüst tartalműt használja a Lenovo is. Csak mondom. A másik a legtöbb gyártó kártyáján is az ezüstös van fenn mivel nem szárad ki 1-2 után mint a szilikonos és nem ragad össze sem.
Ja és mindenhol még mindíg az vezeti a legjobban a hőt.
(Nem olvastam tapasztaltam. Volt melóhelyem Sanmina-SCI alias Foxconn most.)
Tehát az olvasottakkal ellentétben meg a maszlaggal amit leírnak hogy gagyi meg ilyenek elég nagy tévedés.
Szilikonost kipróbáltam a HD7850 = 97 fok. Egyszerűen kifolynak megkeményednek.De mindenki használhat amit akar. 28 fok a GPU 29 CPU és ezüstössel. Teszem hozzá nincs semmi baja sem
Alapban -
Steve198310
őstag
válasz
Charli Firpo #33864 üzenetére
Vadonás vagy valakítől vetted.?
Akár a túl sok paszata is okoz ilyet. A legjobb a 40% ezüst tartalmúból egy (üvegfejű)
gombostű fejnyi.
Vagy ha nem segít akkor vissza a feladónak -
Steve198310
őstag
Tud valaki valamit itt a fórumon feldobott HD7XXX BIOS Editorról valamit
-
Steve198310
őstag
válasz
RetepNyaraB #33578 üzenetére
Te valamit benéztél asszem a feszem vissza veszi 0,900mv re és 300/150 re áll
-
Steve198310
őstag
válasz
scampolo84 #33501 üzenetére
Nem csak te. Vannak még páran
-
Steve198310
őstag
-
Steve198310
őstag
válasz
gyuribácsi88 #33442 üzenetére
Szia
Csatoló felületek?
Amúgy be lehet lőni -
Steve198310
őstag
Játék tesztet ne teszt tesztet
-
Steve198310
őstag
Sziasztok
Tudja valaki a sapphire HD7850 OC dual-x en milyen fesz szabályozó van?
Köszönöm az értelmes válaszokat
-
Steve198310
őstag
válasz
Destroyer91 #32520 üzenetére
-
Steve198310
őstag
válasz
Destroyer91 #32498 üzenetére
Anno én is egy olyat szerettem volna mint a tiéd. De aztán lett egy kis + maszek aztán jött helyette az Asus HD7850V2 ami egy-két nap után becsikozott azt halál. Lett helyette Sapphire.
Hát feljebb nem is tudod cibálni a feszkót? De lehet szoftveres is akár. Próbáld meg a BIOS frissítést esetleg.
Mikor húztad újra a gépet? -
Steve198310
őstag
Hát lehet
de a HD6870 ben is 1gb-m volt illetve nekem i5 2400 mellet 4gb ddr3 1333 volt. Neki az 1600 ddr3 mellet HD7850 1gb.
Illetve most nyomtam kicsit és még tekertem rá az élsimire 8x on van. Játék alatt teljesen rendben megy de a tőltés alatt lassú (Fejezetek között nem játék közben)
De igazából nem jött hozzá meg így sem a kedvem. A patch segíthet neki ha minden igaz
-
Steve198310
őstag
válasz
BomiBoogie #32403 üzenetére
Ja ja ez így van gondok voltak vele. Mostmár emlékszem. Kellet az 1 patch hogy normálisan mannyen az eleje meg ne legyenek lagok.
Egy darabig játszottam is de már a 2 sem tetszett. Ízlések és ficamok -
Steve198310
őstag
válasz
Steve198310 #32401 üzenetére
Fel tettem ultrán 2x élsimitás mellet 55-65 fps
Talán a Patch-ek megoldják neki a diavetitő módot -
Steve198310
őstag
válasz
BomiBoogie #32396 üzenetére
Nálam élsimitás nélkül maxon ment egy HD 6870 . De valami gond volt vele mert az elején nekem is 15 fps volt akármit csináltam . Utána faxán futott mikor már mag kellet lépni.
De sokáig nem játszottam vele nem fogott meg.
Néha egy gyöszösnek ítélt gépen faxán fut. Még a régin. De ha jól emlékszem kellet kicsit buheralni valamit
veleSzépen kéne igazából futnia
-
Steve198310
őstag
válasz
zserbox #32314 üzenetére
Te nem mondom el többször most égeted magad hányszor leírtam, hogy nem a burkolat teszi jó kártyává a kártyát.
Nem igazán értem miért vitázol a minőségen. Attól mert fém a burkolat szerinted jobb a minősége a kártyának?
Te nem érted miről írtam már pár HSZel ezelőtt. Olvass vissza kérlek. Csak kitértem arra hogy fém a borítás de hangsúlyoztam nem attól minőségi a kártya.
Én szeretem az Asust,Sapphire,PowerColor vagy stb de ha silány alkatrészből épiti meg akkor hiába villogsz a fém borítással ha szar a venti, fos a BIOS-a akkor miről beszélünk. Megfordult már nálam pár gyártó kártyája és igen tudok ítélkezni ez ügyben.
Én itt lezártam mert nincs kedvem+életeről egy kisgyerekkel vitázni meg ilyenek. -
Steve198310
őstag
válasz
marcusa #32304 üzenetére
Az lehet de még is hüvibb a zafír mint az MSI. Volt Asusom is az is faxa minőségi alkatrészből tervezett cucc. Itt nem a borításról beszélünk mint már megírtam nem a borítástól lesz egy kártya jó. Hanem attól, hogy minöségi alkatrészt használ.
A boritásod az MSI Twinen meg még melegít. Hol vezeti azon a kártyán a hőt. Látsz valami csatlakozást a bordára? mert a levegő hőhidat alkot. De semmi köze annak a lemeznek a hűtéshez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Gitáros topic
- Airsoft
- Androidos tablet topic
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3316
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest