Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
válasz
LEON-T
üzenetére
Hát igen én is így vagyok ezzel nem szeretem a nagy feszt nehogy degrantállódjon nekem a proci.A gyártó valós 1.36V ig biztosítja a hibátlan működést.Gyakorlatilag mivel magas a vid a procimnak 1.3V ezért azt írták el mehetek 1.45V ig is max afelett már rohamosan csökken az élet tartalma.Lehetőleg jó hűtéssel megspékelve nehogy az alaplap meg a procihűtő le folyon nekem itt az asztalomra
1.45V felet már várható a degrantállódás hosszútávon 1-2év folyamatos fesz kíséretében.Gondoltam veszek egy ilyen prockót aztán majd feszíthetek 4GHZ felett is,de hát kegyetlen az éllet mint mindig
.Majd alákapcsolok a karimnak is aztán legalább az is befűt itt nekem mert keveslem a 30C fokot a tetőtéri szobámban
Max 1.4v ig megyek el Bios ban ami azt jelenti valós 1.36V-ot enged a procimnak ezért még a biztonságos határértéken belül vagyok.Meg azt is olvastam,hogy kinek minél nagyobb a Vid-je annál nagyobb feszt társíthat a procijához +30% feszt ami 1.3V az alap mivel ez a Vid-je és ahhoz még +30%-nyi feszt rátolhatok nyugodtan.Remélem a 6xxx szériával is megúszom a proci cserét.
Új hozzászólás Aktív témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Warzone
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
1.45V felet már várható a degrantállódás hosszútávon 1-2év folyamatos fesz kíséretében.Gondoltam veszek egy ilyen prockót aztán majd feszíthetek 4GHZ felett is,de hát kegyetlen az éllet mint mindig
.Majd alákapcsolok a karimnak is aztán legalább az is befűt itt nekem mert keveslem a 30C fokot a tetőtéri szobámban
Max 1.4v ig megyek el Bios ban ami azt jelenti valós 1.36V-ot enged a procimnak ezért még a biztonságos határértéken belül vagyok.Meg azt is olvastam,hogy kinek minél nagyobb a Vid-je annál nagyobb feszt társíthat a procijához +30% feszt ami 1.3V az alap mivel ez a Vid-je és ahhoz még +30%-nyi feszt rátolhatok nyugodtan.Remélem a 6xxx szériával is megúszom a proci cserét.