Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
evadam1
újonc
Szevasztok
Van nálam egy RX5700 referencia VGA. Betettem az Asrock X370 Fatal1ty Gaming X lapba. Venti felpörög, de nem is látszik a kártya az eszközkezelőben.
Van a gépben egy régi Nvidia, amire kapcsoltam a monitort, hogy legyen egyáltalán képem.
Előtte egy RX550 volt benne, és az működött/működik. Win10 eszközkezelő alapján 26.20.12028.2 driver van a gépen. Tudom, hogy létezik jóval újabb is, de szerintem mielőtt drivert kezdek frissítgetni, jó lenne, ha egyáltalán látná a kártyát.
Ja, gépbe be sem fér a kártya, így riserrel van kivezetve, de az 550 is azzal volt. Próbáltam másik raiserrel, másik slotban, sehol sem látja a kártyát a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- ASUS ROG Ally
- Terminátort idéző választ adott a Google AI, az emberek halálát kérte
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Építő/felújító topik
- Ukrajnai háború
- SSD kibeszélő
- Mini PC
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest