Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
Új hozzászólás Aktív témák
-
vammil
tag
sziasztok
olyan kérdésem van hogy mért nem tudom az x2 5000-es (nem +os) procimon bekapcsolni a magokat..(lehet h én vagyok töcs) LAP: ASRock a780lm-s. 1.30-as bios-al.
Szóval a folyamat: Dép indít-> bios reset->gép újraindít és be a biosba-> A.C.C.-t auto-ra állítom-> gép újraindít->felpörögnek a ventik és semmi(még a bekapcsológomb hosszan nyomására se reagál, csak a táp kapcsolóval lehet kinyomni)+ ilyenkor a videókarimon ég a 3db piros led is(ATI HD4870 toxic)Remélem érthető amit írtam és hogy tudtok segíteni. Akármien infó még kell én mondom csak működjön a cucc.

-
vammil
tag
azt tudom h ha x2 5000+ akkor nem deneb magos és nem is azt írtam hanem simán x2 5000
45 nm és 2008 van írva a kupakra.Csak azt nem tudom hogy minden x2 5000 (nem 5000+) 4 magosítható -e?.
Egyébként milyen lapot ajánlotok alá amin van ACC (újonnan max 17k.,használtan max 15 k.) és ugye DDR2 -es ramok mennek bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen processzort vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- SörcsaPH!
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest