Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- New Game Blitz - 2024
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
Hát, sajnos ez van. Ez tényleg a legalja IT meló, a legtöbb esetben ugyan odaírják, hogy szerverek karbantartása, de normális helyen erre külön van team (eleve rád se bízzák, ha komolyabb helyről van szó) és te tényleg csak az ilyen gépösszerakást/telepítést, stb. csinálod. Még egyetem előtt, diákként csináltam ilyet az egyik legnagyobb bankban.
[ Szerkesztve ]
-
-
dkaro
őstag
Az egy dolog, hogy mit vár el az ember és egy dolog, hogy mit adnak.
Br 500-ért szerintem Bp-en sincs floor support meló.Ha kellően nagy a cég és van külön senior desktopos aki már szerverekkel is foglalkozik és kevésbé userekkel akkor ott lehet br 500. De ha br. 500 lenne egy floor support minden szerveres milla felett keresne pedig azok 700-800 között vannak tapasztalattól függően. 1M felett meg az engeneering szint van, meg persze a mgmt.
És persze most rendszergazda/rendszermérnök vonalról beszélek. Devops és fejlesztés más.
Jah és persze általánosságban beszélek, kivételek mindig vannak de már több multihoz volt szerencsém az alapján mondom a számokat.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Ukrajnai háború
- Óra topik
- Delta Force (2024)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- BestBuy topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- További aktív témák...
- Xbox Series X Black 1TB dobozos konzol
- Fehér Villám új GAMER PC 2év garancia / NVIDIA GTX1660Super / Ryzen5 / 16GB DDR4 /
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest