- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szat8
tag
válasz
PHenis #36511 üzenetére
Lehet valamit félreértek, de az a "szaporulat" a képek alapján nem kis garniknak tűnik. Seed shrimp, magyarul azt hiszem kagylósrák amire tippelek. Ártalmatlanok, nekem is volt új akváriumnál, segít rendbe rakni, idővel eltűnik.
De ha tévedek, vannak itt nálam tapasztaltabbak, majd ők kijavítanak.Szerk.: most nézem a kisebb képen a hosszúkásakat, az inkább planaria, az viszont gond.
A garnéla szaporulat ezek szerint a képen nem látszik, vagy csak nem vettem észre.Ami még sokat segít a garnélák egészségén, az a tannin tartalmú cucc, égertoboz pl, meg lehet kapni levelet is. Meggyógyulni szerintem nem fognak tőle, de erősíti az immunrendszerüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)