Hirdetés

Aktív témák

  • Laraxior

    titán

    válasz szasanyi #9345 üzenetére

    Engem nem érdekel most a pénz..jelen esetben azért adtam érte amennyit :) egy jó lapot akartam magamnak. Utólagosan sem érdekel a pénz része...hálisten ebben a hónapban mondhatom ezt bátran. Az elmúlt egy hónapban majdnem heti rendszerességgel cserélgettem az alaplapjaimat, de egyikkel sem volt olyan gondom hogy azért nem ment mert hibás,hane mert nekem kissé fejlett a BIOS-a. Hozzászoktam a Giga P35ös biosokhoz. Most kapok egy ilyen lapot,örültem is mint majom a farkának,de óva intettek hogy vigyázzak ha 8GB ramot teszek bele,mert direkt azért vettem Kingmax ramokat,mert már volt tapasztalatom velük DS4ben. Mondod hogy miért nem vittem el a lapot tegnap. Hétvégén mégis honnan szerezzek egy s775ös lapot? és ne 4 napra rá szóltam hogy gond van a lappal hanem 2re!! Még mindig fenntartom azt hogy nem érdekel a lap ára,hogy mennyi volt...de egy hibátlanul működő lapot akarok! Azt meg Te sem kívánhatod hogy maradjak lap nélkül kb. egy hónapig,amig a nagyker végez a garanciával. Mert ugyanilyen lapot úgysem fognak tudni adni..ez 100%

    WildBoarTeam: Corsair 650W-os tápom van... nincsen fél éve..hova vegyek ennél nagyobbat? ;] Egy 8600Gt van benne egyelőre..megkockáztatom hogy a 450es Mercurym is elvinné vígan.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."

Aktív témák

Hirdetés