Hirdetés
Aktív témák
-
Muszti001
csendes tag
Sajnos FEKETE pontot kell, hogy kérjek, vagy akár valami szankcionálást bsvdoom ph társnak, a következőért: vettem tőle egy Abit AI7 alaplapot és egy 3GHz-es procit. Voltam olyan balga és a helyszínen nem néztem át tüzetesen a lapot, mert jól ismerem a termékeket, ez a 3. ilyen lap, ami a kezemben volt, eszembe nem jutott, hogy olyasmit keressek rajta, amit mindjárt kivesézek.
Az üzletelés megtörtént, nagy kegyesen 8eFt-ért odaadta a procit és a lapot. Otthon vettem észre, hogy valami ragadós cucc van rajta, erre írtam neki ezt a levelet:
Szia
Hát, ránézésre eddig csalódtam a lapban, valami trutyit találtam jó néhány helyen, ezekbe a trutyis részekbe csomó por és bogár megtapadt. Le kellett szerelnem a cpu foglalatot és a chipset hűtőt is. Két PCI buszban az érintkezők úgy néznek ki, mintha elemet folyattak volna bele( ezzel nem is tudok mit csinálni) mázli, hogy nem akarom semmire használni azokat. A sata1 csati rögzítő sínje le van törve. A tisztítással majdnem 2órát foglalkoztam és ezek után is inkább valami szar alkatrészekkel fogom kipróbálni, nehogy hazavágjon valamit a lap, mert nem nagyon bízom benne
Tudom, megnézhettem volna stb... de te is közölhetted volna, hogyan néz ki. Ma próba, aztán értesítelek, hogyan sikerült.
Üdv
Erre a privát üzimre ezt a faragatlan és mérhetetlenül dühítő választ kaptam bsvdoom-tól, engem eléggé kiborított, mert semmit nem tudtam ezekről:
Szia
Ha jól tévedek a trutyi egérfekália, a PCI buszokban pedig a vizelete található, hiszen egy egér egy ideig azt hitte hogy az az otthona.
A bogarakat meg nyilván vonzotta ez az extrém helyzet.
A csatlakozót meg gondolom én gyúrás közben tépte le.
Én letisztítottam amennyire tudtam, szal lehet hogy koszos meg büdös, de működik.
Ha veszel majd valamit legközelebb legyen nálad egy nagyító, hogy el tudd kerülni az ilyen eseteket.
Üdv
Szeretném, ha valamit tennétek ellene, esetleg megvonnátok a hirdetési lehetőségét is, mert nagyon gerinctelen volt maga a cselekedet, hogy ilyen "trágyát" adott el nekem és csak utólag közli velem, hogy mégis mit takarítottam le a cuccról.
Az alaplap és a proci ezek ellenére szerencsére működik, képet is belinkeltem volna, de egyből nekiláttam megpucolni még aznap és az idegtől nem láttam, ezért sem fényképeztem le. Válaszotok várom és köszönöm, üdv: BálintHétköznap 9:00-21:00 között hívható is vagyok a 06709446120 számon
-
Muszti001
csendes tag
válasz Muszti001 #15206 üzenetére
Ez az üzlet volt, mit átírt, ezért itt a tárolt változat google-val.
Hétköznap 9:00-21:00 között hívható is vagyok a 06709446120 számon
-
Muszti001
csendes tag
Szia!
Ha iponban olcsó valami, akkor azt miért ne tudja meg más is, ez az oldal nem arról szól, hogy embereket lehúzzunk, hanem arról, hogy eladjunk dolgokat és ne maradjon a nyakunkon. Aki megemlíti és be is linkeli, hogy iponban mennyi az aktuális termék, valószínűleg nem véletlenül teszi, mert a kedves eladó, EZEK SZERINT TE IS drágábban árulsz, mint amennyiért boltban meg lehet kapni. Épp az olyanok miatt, mint te (elnézésedet, ha mégsem) linkelnek be illetők, köztük én is ipon termékeket, ugyanis a bolt olcsó, már régóta megvan és szerintem megbízható is. Úgyhogy ezzel ne példálózz.
Üdv: BálintHétköznap 9:00-21:00 között hívható is vagyok a 06709446120 számon
-
Muszti001
csendes tag
válasz mhmpista #15241 üzenetére
Azért milyen érdekes, hogy az alaplapodat pont 2011.8.3-án jegelted és a képek is ramokról ebben az időpontban készültek.
Honnan a fenéből tudjuk, hogy hány olyan tuninggal próbálkoztál ezen a napon, amikről nem töltöttél fel képet és esetleg tönkretehették a ramot
Úgyhogy feleslegesen töltesz fel képeket, azzal nem bizonyítasz semmit sem!!!
Illetve, a hirdetésben azt írtad, lehet van még rendes gari is a memóriára, ha minden rendben volt a memókkal, mint ahogy az te állítod, miért nem közlöd a sráccal, hogy hol vetted, mert egy ilyen tuning memóriára bárhol 5év garanciát adnak és a gyártó honlapján a memória debütálása 2009.augusztusra van írva, tehát simán vissza lehetne vinni, mond meg az illetőnek a bolt címét és nem kell hepciáskodni egymással. A ramot begarizzák, neked nem kell visszavenni a memókat és szent lesz a béke...
Üdv: BálintHétköznap 9:00-21:00 között hívható is vagyok a 06709446120 számon
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest