- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
priti
addikt
Ez a gianni ilyen mesegyerek?
Még nem üzleteltem vele, de relatíve nagy bazárja van, gondoltam megbízható srác. Nem értem.
Felhívom ma dél körül, hogy van e Logitech G27 raktáron nála, mert írja a bazárjában, hogy a cuccok 95%-a átvehető raktárról... Szerintem ez egy teljesen érthető kérdés.
Várjak, mert nézi a negykerben ahová jár, igen van, 1db van raktáron, kérem? Kérem. Jó, értemegy és ma át tudja adni.
Mikor hol tudom átvenni? Ma négykor át tudom venni, de csak a 11 kerben.
Elmondom neki, hogy csak egyig vagyok BP-n, de akkor csak emiatt benntmaradok, megvárom a négy órát. 11 kerben hol? A Lukoil kútnál a Bartókon. Pff, jó.
Majd hívjam ha odaértem. Jó. Írok neki sms-t a saját telefonomról, mert a bennti számról hívtam, amikor szóban beszéltünk, hogy ezen a számon elér bármikor és ha ne adj Isten mégsem lenne a nagykerben vagy bármi közbejön csörgessen meg, visszahívom, csak ne kelljen már feleslegesen a dög melegben péntek délután BP-n dekkolnom. Értitek.Odaérek négykor, hívom, hogy itt vagyok, jöttem a G27-ért, erre: Maradjak ott, mert most derül ki, hogy van e G27. Állok értetlenül, mert már egyszer megbeszéltük dél körül telefonon, hogy van raktáron a nagykerben és elhozza, hát ezért hívtam fel, ja de
5 perc múlva ott van a kútnál, ott várjak. Rá két percre visszahív, hogy ne haragudjak de nincs G27. Ti ezt értitek? Mert én nem. Végülis csak emiatt utaztam át fél BP-n, meg bactam el az egész délutánom, miért is haragudnék... meg ez a nagykeres mese... ááhh,
valami nem kóser ezzel az emberrel. Jól megszopatott....meg azért egy G27 csak egy 80k -s cucc, nem egy világító USB-s kulcstartó. Ennyire leszarja a vevőket? ...de jó neki, hogy így is megél.
Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!