- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
hunlippa
csendes tag
Fekete pontot adnék caprime felhasználónak.
A megbeszéltek szerint ezt vettem volna meg tőle. Elmentem érte Budapestre, ami 60km. Megbeszéltük, hogy gondjai vannak, de amint elintézi az ügyeit és hazaért, mehet az üzlet. Direkt rákérdeztem, hogy linkeskedik vagy nem, mert ha igen, akkor bebuktam az utat, de legalább az időt nem veszítem el. Már a kérdésen is fel volt háborodva. Persze, hogy nem link...
3órán át vártam rá hiába. A telefonját eleinte nem vette fel, majd az édesanyja felvette (annyi tartás nincs benne, hogy ő beszéljen velem...) és azt mondta, hogy el kellett mennie és a telefonja otthon maradt... Végül (+1ó) azt mondta, hogy a kártya nem eladó.
Így buktam az utat + kb 5órát.
Legalább annyi gerince lett volna, hogy azt mondja, hogy ne várj, mert nem akarom odaadni.
A telefonbeszélgetés során többször elhangzott, hogy fontosabb dolgai vannak ennél így meg kell értenem, hogy ez most nem annyira fontos... Szerintem az adott szó fontosabb szinte bárminél, de úgy látszik, hogy manapság a tartás, becsület és a lelkiismeret idegen szavak...
Aktív témák
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tesla topik
- RAM topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W