Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
mykos
aktív tag
válasz
macilaci78
üzenetére
Látod, ez a szép benne
Az MP5 a marui, a spetscnaz az egy Cyma cm.028-as, de WD betákból csinált RPK-kat..így maradt két szett Beta alkatrész. A kettőből született meg a Cyma Beta
Ma reggel belőttem és nem hittem a szememnek, 60-70 méteren még egyenes a BB pályája(ICS 0,23-assal..a gyári 0.2-essel örültem hogy kijön a BB belőle)...tovább nem tudom mert jönnek akemping fái
A beta súlya 2298gramm tár nélkül, és mindez 40K -ba került...csak azért nem adom el az MP5-öt mert a szívemhez nőtt, és nagyon jólsikerült darab...egyébként tökéletes alternatívája a ''nagy'' gyártóknak...van már itthon 3db M120-as cyma AK is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Sorozatok
- Samsung kuponkunyeráló
- Milyen NAS-t vegyek?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- DJI AVATA drón (3 akku, töltőhub, Motion Controller, táska)
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben
- Bezior X500 Pro Összehajtható elektromos összteleszkópos kerékpár
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az MP5 a marui, a spetscnaz az egy Cyma cm.028-as, de WD betákból csinált RPK-kat..így maradt két szett Beta alkatrész. A kettőből született meg a Cyma Beta
Ma reggel belőttem és nem hittem a szememnek, 60-70 méteren még egyenes a BB pályája(ICS 0,23-assal..a gyári 0.2-essel örültem hogy kijön a BB belőle)...tovább nem tudom mert jönnek akemping fái
A beta súlya 2298gramm tár nélkül, és mindez 40K -ba került...csak azért nem adom el az MP5-öt mert a szívemhez nőtt, és nagyon jólsikerült darab...egyébként tökéletes alternatívája a ''nagy'' gyártóknak...van már itthon 3db M120-as cyma AK is ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)