Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- AMD K6 reloaded: A K6-os MEGATESZT
- gerner1
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Aktív témák
-
tomiie
csendes tag
Ja azért köszönöm mindenkinek a hozzászólást, sajna még nem próbáltam mindent amit írtatok, de azért folyamatban van....
és várok esetleges új ötleteket is!!
-
Mobulla
csendes tag
Én JetAudiot használok, tud használni többcsatornás hangkártyát rendesen, és a winampnál némiképp jobban szól. (szerintem)

Bővebben: link
A winamphoz az 5.1 plugineket itt találsz: (aztán vagy jó vagy nem, de az biztos)
Bővebben: link -
Agyzuzo
addikt
Én is ezt használom, nálam is faxa. Csak bemész a Preferences-be, ott az input-nál kiválasztod a plug-in-t és a beállításoknál az 5.1-es hangzást.
-
siriq
őstag
-
tomiie
csendes tag
Hi!
Adott egy egy 5.1-es hangrendszer, SB live hangkártyával. media player classicban az ac3 encoderrel tökéletesen szól az mp3, szétosztja a hangot. a winamp viszont ehhez képest 0. csörög, a mélyet küldi a kis hangfalakba is, ami nagyobb hangerőnél csak csörög.
ha valaki tud egy értelmes, működő plug-int ami hasonlóan dolgozik mint az ac3, vagy esetleg a winampban kezeli azt, annak a hozzászólását szívesen venném.
Ha ilyen megoldás nem lehetséges jó lenne valamilyen mp3-player is, ami tudja kezelni az 5.1-es hangrendszert.
lehet hogy gyökér a kérdés, de nem vágom ezeket a dolgokat.
kézzel fogható megoldást szeretnék. találgatás volt már elég.
a megoldónak örök hálám!!!

Aktív témák
- 3D Bérnyomtatás, Tervezés
- Intel Core I5 12500T 6c/12t 18MB 2,0-4,4GHz LGA1700 35W
- Möbelix Racing gamer szék eladó
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A17 5G / 8/256GB / 12Hó Garancia / Kártyafüggetlen / Akku 100%
- CORSAIR K100 AIR
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi