Hirdetés
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- No Voice in the Galaxy
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #604 üzenetére
So blogjan se twitteren se facebook oldalan nincs kirakva, hohy befejezte volna a 6. kotetet, csak hogy tobb idot tolt a Het Kiralyaagban mint a valosagban.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Utolsó? Még csak a hatodikat fejezte be. Bár az is valami...
-
monti0222w
addikt
válasz
-
LendvaiFeri1
addikt
-
zolka95
őstag
[link] Az unikornisokkal mire célzott??
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #599 üzenetére
Linkeljük inkább az eredeti bejegyzést, mint, hogy egy portált, ami arra sem képes, hogy linkelje az eredetit.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
zolka95
őstag
A királyok csatájában, amikor megölik Renly-t az árnyék Stannisre hasonlít.
Később Davos fejezetében Davos kérdezi Melisandre-t hogy ki ölte meg Renly-t és csak utána szüli meg az árnyékot (de ez még Davos fejezetébe tartozik). Akkor ez most hogy van? Melisandre több Stannis árnyékot is tud szülni vagy mi? -
LendvaiFeri1
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #594 üzenetére
Nem vagyunk egyformák, neked a sorozat nekem a könyv jön be jobban.
A könyv sokkal részletesebben, jobban kiépit mindent, a világot (Westerost), személyeket, indítékokat, cslekményt, okokat, stb.
A sorozatban az sem tetszik hogy néhol jelentősen eltérnek a történetek, életek. -
LendvaiFeri1
addikt
válasz
monti0222w #593 üzenetére
Én a negyedik könyvet nem bírom végigolvasni, a Greyjoy dolog rettentően unalmas, a Jon-Dany-Tyrion hármasról hiányáról nem is beszélve.
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #592 üzenetére
Basszus, sejtettem hogy így lesz, már évek óta várom! Számomra sokkal jobban várt mint a sorozat!
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Spet
addikt
Egy dolognak viszont kicsit örülök (még ha tolódik is a kiadási dátum), hogy tágítja az "univerzumot" több kötettel.
De az már érdekes lenne, ha tényleg a 7 kötetből 8 lesz végül, mert a végén én is nyugdíjba vonulok (pedig elhihetitek nem holnap lesz) mire ez megtörténik
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #585 üzenetére
Feri, nem lehetne véletlenül, esetleg, netalántán, hogy amit linkelsz, ne ugyanaz a clickbait címet tartalmazza? esetleg kitalálni, mint pl: Sajnos rossz hírnek nézünk elé, vagy valami? Nem bántásként kérdezem.
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #585 üzenetére
Hát, idén sem lesz,
de ha jövőre megjelenik is a könyv, a fordítás plusz egy év lesz! 20-ban talán olvasható lesz!?
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
monti0222w #583 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek!
Jon.
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #581 üzenetére
Jonh nem ment oda, csak tervezte, hajókat küldött oda a keleti őrség parancsnokával meg kijelölt emberekkel. 12 hajóból 6 maradt, de nem a mások miatt, hanem egyéb okok voltak a vétkesek benne, s csak egyszeri fordulót tudtak végrehajtani részben a mások támadása, részben a rabszolga vadászok miatt, plusz jut eszembe az időjárás sem kedvezett nekik.
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #581 üzenetére
Csak annyi, hogy hajókat küldtek, de ők személyesen nem mentek el. És visszaérkezett egy holló, hogy mindenhol holtak, holtak a vízben is.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
monti0222w #580 üzenetére
Igen.
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #579 üzenetére
A tengerpartos jelenetre gondolsz?
-
LendvaiFeri1
addikt
Az ötödik évadból a rideghoni események benne vannak valamelyik könyvben?
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
monti0222w #577 üzenetére
Lehet, hogy a hatodik kötetben már olyan dolgok vannak, amik a nyolcadik évadban lesznek. Itt sajnos már a pénz diktál.
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #576 üzenetére
Elég rossz stratégia, mivel, számot nem írok, de te is tudod hogy rengetegen várják az újabb részt. Nem mindenkinek jön be a film sorozat, annyira, ráadásul jelentős eltérés van a történetben, ha most már a sorozatot vesszük alapul! Már emiatt is szeretném a könyvet olvasni, ott hogy vannak ezek az eltérések megoldva?!
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
monti0222w #575 üzenetére
Ezt így nem fogják kimondani, de valószínűleg ez van a háttérben.
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #574 üzenetére
Nem ezt olvastam legutóbb, akkor Feri te többet tudsz?
-
S1M0N
senior tag
válasz
LendvaiFeri1 #571 üzenetére
Ki gondolta volna...
Ez már a vicc kategória. Túl sokat vállal, ha így folytatja, tényleg soha nem fog a végére érni még a 6. könyvnek sem, nemhogy a hetediknek...
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #571 üzenetére
Baxsza meg!
-
LendvaiFeri1
addikt
-
monti0222w
addikt
Kíváncsi leszek a könyvben hogy alakulnak majd a szereplők szálai, mert a sorozatban elég gáz az egész, itt gondolok a szereplőkre, a könyvben élnek olyanok akik a sorozatban már meghaltak, vagy a történeti szálakra, stb.
-
whitezo88
nagyúr
On January 10, 2017, Martin announced on his blog in a response to a comment that he believed that The Winds of Winter will be released "this year", referring to 2017. However, he also noted that he believed the same thing would occur the previous year.[6][7][8] He confirmed on his blog that he was still working on The Winds of Winter as of July 22, 2017, being "still months away" from finishing the book. He also indicated that it may not be published until 2018 or later.[62]
-
LendvaiFeri1
addikt
-
zolka95
őstag
Hangulatos kedvcsinálókat kapott a Trónok harca 7. évada
Kié ez a kard? Nem emlékszem rá, pedig a könyveket is olvastam kétszer, még régebben ugye, mert arra is annyit kell várni. Szerk.: Rossz topikba írtam.
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #563 üzenetére
Áááá inkább ez lesz:
Is it real?
-
LendvaiFeri1
addikt
Így fognak festeni a könyvesboltok, mikor megjelenik majd A tél szelei...
-
zolka95
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #560 üzenetére
"haladtam vele"
Ez megnyugtató.
Szerintem még idén sem fog megjelenni. -
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #560 üzenetére
Bár úgy lenne! Már nagyon várom, bár a magyar megjelenés az majd egy év múlva lesz.
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #557 üzenetére
George Martin = Ubisoft 2.0
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #557 üzenetére
Várom, és a nagy könyvet is!
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #554 üzenetére
Szívrohamot nem a csajoktól fog kapni, nem kell aggódnod
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #554 üzenetére
Arra is megvan a megoldás, más, mások fogják megírni akkor, a vázlat megvan már.
-
zolka95
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #547 üzenetére
Idegesítő már ez a sok csúszás.
Mi a f*szért ír ennyi ideig egy könyvet?!
Még ott a 7. rész is.Elvárom hogy nagyon-nagyon jó legyen ha eddig írja.
Durva lenne ha egy Varjak lakomájához hasonlót adna ki.Legszívesebben p*csánrúgnám ezt az írót.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
monti0222w #548 üzenetére
Háát, nem ígérem meg.
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #547 üzenetére
Basszus Feri legközelebb csak akkor írj ide, ha jó híred van!
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
monti0222w #540 üzenetére
March 2017.
Magyarul '18-ban valamikor.
-
Spet
addikt
válasz
monti0222w #540 üzenetére
Jövő tavasszal várható angol nyelven a legújabb könyv, és remélhetőleg Martin papa és a kiadója tartja a szavát.
-
monti0222w
addikt
Mégis, mikkora fog megjeleni könyvben az újabb rész?
Azt várom már nagyon, igaz van még pár könyv aminél ugyanez van.
-
Ellia
addikt
Indexen van kint egy valószínűleg elég erősen spoileres cikk a következő évad eseményeiről (sorozat), fenntartásokkal kezelendő, de szerintem van benne ráció, hogy valós lehet.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
monti0222w #534 üzenetére
Aha.
Viccet félretéve, most sikerült megszereznem, eddig nagyon tetszik. Jó a szöveg, néhol kicsit érthetetlen, valahol cáfolja magát, de egyértelműen zseniális, a képi illusztrációról nem is beszélve.
-
S1M0N
senior tag
válasz
monti0222w #534 üzenetére
Már vagy egy éve?
Amúgy remek olvasmány, bár még nem értem a végére, sőt, talán a harmadáig, ha eljutottam...
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #533 üzenetére
Megjelent?
-
Ellia
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #530 üzenetére
Ha igaz akkor kb. szeptemberre lesz is magyar kiadás
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz
monti0222w #526 üzenetére
Igen sajnos, a vége csapnivaló.
A tűz és jég világát én meg amióta megvettem a könyvhétvégén ki sem nyitottam
A jégsárkány könyvről van valkinek tapasztalata (olvasta-e valaki)?
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #525 üzenetére
Feri, már megvolt, olvastam ser Duncan szól, s sajnos ez sincs befejezve!
-
LendvaiFeri1
addikt
Bővült a gyűjtemény.
-
whitezo88
nagyúr
válasz
LendvaiFeri1 #522 üzenetére
videó: [link]
-
LendvaiFeri1
addikt
George R. R. Martin, aki egyre csak késik a könyveivel, s most épp A tűz és jég dala könyvsorozat következő kötetét, a Tél Szeleit írja, most találkozott Stephen Kinggel és többek között arról is beszéltek, hogyan lehet minél gyorsabban megírni egy könyvet. Talán a horror koronázatlan királyának tanácsai segíthetnek az aktuális kedvenc, Westeros hátralevő történelmének megírásában.
-
Deck
titán
Mentek a mp-ek.
-
Deck
titán
Megvan az 5 könyv de még ki sem voltak nyitva. Csak állnak a polcon. Van akit érdekelne?
-
Spet
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #514 üzenetére
Súlyozás, vagy itatóspapíron keresztüli vasalás.
-
zolka95
őstag
Titeket is zavarna ha a utolsó könyv befejezése olyan lenne, hogy egy jó, szerethető karakter sem járna jól?
Mert én ha a könyvsorozat végére gondolok, mindig azt várnám, hogy valamelyik jó karakter győzedelmeskedik a gonosz felett. Márpedig itt nincs jó és rossz, mindegyik hullik. De azért a legtöbb olvasónak ugyanazok a kedvenceik.
Amennyit várok a 6. kötetre, meg amennyit majd fogok a 7.-re elég sz@r lenne ha azzal fejeződne be, hogy Daenerys meghalt vagy Westerost ellepték a Mások vagy valamilyen gonosz befejezés.
Ahogy olvastam a könyveket meg néztem a sorozatot én egyre inkább ezt gondolom.
A végén lehet trollkodik egy nagyot az író és megköszöni, hogy ennyi éven olvasták meg várták a könyveit és vége, ennyi. -
monti0222w
addikt
-
whitezo88
nagyúr
Ki látta az első részt? A sorozat írói saját dolgaikba kavarodnak bele, tovább távolodva a sztoritól. Brienne ex Machina, Ellaria dorne-i puccsa, Myrcella, stb stb...
-
LendvaiFeri1
addikt
-
S1M0N
senior tag
Ezt találtam:
"George R. R. Martin még 1980-ban írt gyerekkönyvet a bátorságról, az áldozatvállalásról, és egy kislányról, akinek mindig hideg a keze, és az egész sztorit belehelyezte A tűz és jég dala-sorozat díszletei közé. A The Ice Dragont, vagyis A jégsárkányt 2007-ben újra kiadták, akkor Yvonne Gilbert rajzaival. Most érkezik a harmadik kiadás, amit Luis Royo illusztrált."Szóval elvileg a A tűz és jég dala világában játszódik.
-
zolka95
őstag
Megjelent magyarul a Jégsárkány. Gyerekkönyv, 120 oldalas, tele képekkel. Ez beletartozik a trónok harca világába? Mert ha igen akkor megveszem. Kíváncsi vagyok rá.
-
zolka95
őstag
válasz
LendvaiFeri1 #505 üzenetére
Fhúú na erre vagyok a legkíváncsibb
-
LendvaiFeri1
addikt
-
Spet
addikt
válasz
monti0222w #496 üzenetére
Ha jol emlekszem a legutobbi konyv magyarra valo forditasa az angol nyelvven kiadott mu utan bo 1-1,5 evvel kesobb jelent meg, szoval ha iden esetleg kijon angolul, akkor magyarul csak jovore lehet olvasni.
-
monti0222w
addikt
válasz
LendvaiFeri1 #501 üzenetére
2022-re talán meglesz!
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz
monti0222w #500 üzenetére
És még egyet mindenféleképpen meg kell írnia...
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest