Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz Lokids #10560 üzenetére
Nekem (a családban) volt tapasztalatom olcsó székekkel is, volt pozitív és negatív is, de felesleges megosztani, mert azok a székek már sehol sem kaphatók (szerintem az ilyen olcsó székek elég gyakran cserélődnek, vélhetőleg nem függetlenül a rossz tapasztalatoktól).
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Radeon_5
aktív tag
válasz Lokids #10560 üzenetére
Koszi ez egy korrekt valasz volt. Bar nem az en kerdeseimre amit postoltam, en alapvetoen ujonnan 200k korul neznek.
Plusz hogy az office plazan kivul van-e mas ertelmes bolt ahol lehet probalgatni. Es hasznaltaknal mit erdemes nezni es milyen markakat?
Amugy ugy 5 eve vettem 60k-ert egy gamert, ugy 3 evig nagyjabol jo volt, mukodott. De nem hasonlitottam meg egy minosegi office-hoz.u.i. az a valasz masoktol, hogy "keress vissza" azert is hamis, mert hiaba teszem, azok az infok mar elavultak, az arak is, sot egy csomo linkelt oldal sem el mar, mivel eladtak a szeket (es meg a neve sincs a posztban es az ara sem szoval ez igy ertelmetlen linkelgetes a jovore nezve)
[ Szerkesztve ]
Son of a Bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest