Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
AKRacing Premium V2 AK-7002-CB karbon első benyomás: Elég masszív szerkezet. Nem nyikorog nem nyekereg. Állítás még nem az igazi gondolom majd bejáródik. Nadrág póló szerintem nem árt hozzá ha nincs klíma. Odatapad az ember. Kényelmes iszonyatosan. Kartámasz is meglepően kényelmes. Kezdésnek beleraktam 4 órát egyhuzamban. Nem fáj a hátam derekam fenekem.
Ár szerintem 70-80 ezer forint lenne a reális ár érte. 187cm vagyok 78kg. Összességében megvagyok elégedve vele. Tapasztalatokat majd megosztom a hónapok folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Arc Raiders
- Asztalos klub
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ubuntu Linux
- Ford topik
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Automata kávégépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Arany János - Kapcsos könyv
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB,Uj, Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- ÚJÉVI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ár szerintem 70-80 ezer forint lenne a reális ár érte. 187cm vagyok 78kg. Összességében megvagyok elégedve vele. Tapasztalatokat majd megosztom a hónapok folyamán.