Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
AKRacing Premium V2 AK-7002-CB karbon első benyomás: Elég masszív szerkezet. Nem nyikorog nem nyekereg. Állítás még nem az igazi gondolom majd bejáródik. Nadrág póló szerintem nem árt hozzá ha nincs klíma. Odatapad az ember. Kényelmes iszonyatosan. Kartámasz is meglepően kényelmes. Kezdésnek beleraktam 4 órát egyhuzamban. Nem fáj a hátam derekam fenekem.
Ár szerintem 70-80 ezer forint lenne a reális ár érte. 187cm vagyok 78kg. Összességében megvagyok elégedve vele. Tapasztalatokat majd megosztom a hónapok folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ár szerintem 70-80 ezer forint lenne a reális ár érte. 187cm vagyok 78kg. Összességében megvagyok elégedve vele. Tapasztalatokat majd megosztom a hónapok folyamán.
LLKobe