Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malacka87
őstag
AKRacing Premium V2 AK-7002-CB karbon első benyomás: Elég masszív szerkezet. Nem nyikorog nem nyekereg. Állítás még nem az igazi gondolom majd bejáródik. Nadrág póló szerintem nem árt hozzá ha nincs klíma. Odatapad az ember. Kényelmes iszonyatosan. Kartámasz is meglepően kényelmes. Kezdésnek beleraktam 4 órát egyhuzamban. Nem fáj a hátam derekam fenekem.
Ár szerintem 70-80 ezer forint lenne a reális ár érte. 187cm vagyok 78kg. Összességében megvagyok elégedve vele. Tapasztalatokat majd megosztom a hónapok folyamán.
Új hozzászólás Aktív témák
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Analóg fényképezés
- Star Trek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- OLED monitor topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Logitech G29 + H Shifter + Playseat
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ár szerintem 70-80 ezer forint lenne a reális ár érte. 187cm vagyok 78kg. Összességében megvagyok elégedve vele. Tapasztalatokat majd megosztom a hónapok folyamán.
LLKobe