Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Öregszem
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
xXx--89
csendes tag
válasz Viperator #2915 üzenetére
Igen tudom, hogy arra van, de én nem azt kértem, hanem színhelyeset. Amúgy ez egy totális baromség, mert már a win10-ben van ilyen funkció. Meg én ezt a fajta lencsét nem ajánlanám csak annak aki ideiglenes veszi fel a szemüveget mert minden nap ilyenbe lenni az a fárasztó hogy még az ég is sárgás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Viperator #2985 üzenetére
Szia!
Úgy gondolom, a kedves optimetrista arra játszik, hogy a szemed a közelségtől romlik.
Szerintem ezt majd te eldöntöd. A józan ész azt mondatja hogy szemtornàval (kapható erre kB 6 könyv itthon is) megelőzhető. Mármint a tisztánlátásod romlása. Ellenben a monitorszűrőre én igényt tartanék!
Nekem is csak kékszűrős a lencse. És tornászni kezdtem. A szememmel is! úgy is itt lesz lassan a strand-bikini szezon!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz Viperator #2996 üzenetére
Kerek huszas....
Van ilyen forma és van olyan is, ami szára plasztik. Az sem néz ki rosszul persze, de a mart fém mindent visz. A többi ebből a féle keretből teljes sík fém, marás nélküli és kívül matt, belül szikrázó élénk szinekben.
A kék szűrő lencse a nagy gyártóknál eltérő árú, érdemes megkérdezni. Ha végső soron nem megy egy helyen, akkor egyikben megveszed, másiknál berakatod a lencsét. Szerintem száz forint különbségért ne sétálj egy métert sem többet.
Az igazság ezekkel a kékszűrő lencsékkel az, hogy eddig vettem a kib.szott drága szemcseppeket, mindig olyan száraz volt a szemem, mintha homokot szórtak volna bele..
Most mióta a szemüveg rajtam - a 12 órát ügyeletben monitor előtt kibírom jelentősebb irritáció nélkül. Szinte csodaszámban mit tud a lencse.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
ferkoboy
senior tag
válasz Viperator #2985 üzenetére
Ha a "se távolabbat" vesszüók alapul, akkor indokolt lehet - főként ha sokat ülsz együltő helyben a gép előtt.
A "se közelebb nem jó" megállapításod ellenben több kérdést szül még. Ezt jobb megbeszélni az illető szakemberrel.Üdv: Ferkó
Tudd ki vagy, hová tartasz, s ne feledd honnan jöttél!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest