- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rt06
veterán
kozben magam is megtalaltam, hogy subshell-ben fut
"én a parancs || echo "xsfgkjf" && exit 1 formát próbálnám, az echo mindig igaz értékkel tér vissza."
ezzel az a gond, hogfy ha az elso ketto kozul barmelyik (akar a parancs, akar az echo) igaz ertekkel ter vissza, a harmadik (exit) resz vegrehajtodik, igy minden esetben kilep a script
a test-es megoldas jo lehetne, viszont egy ./configure, make, vagy make install ellenorzese (foleg egy file patch-elesenek sikeressege) tul sok tobbletmunkaval jarna
amit vegul talaltam es mukodik is, az az alabbi:
parancs || { echo "hiba"; exit 1; }
sajnos egy forumon leltem ra, ahol csak ennyit irtak, azt nem, hogy mi ez es miert mukodik, ha esetleg tudja valaki, szivesen meghallgatom
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest