Hirdetés
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomm
tag
Sziasztok!
Kicsit elakadtam, hátha van valakinek valami használható ötlete, hogy hogyan is kellene megoldanom ezt a problémát.
Van egy darab fájlom, amiben van x darab sor. Nem tudom előre soha a sorok pontos számát, csak azt, hogy a sorok száma minden esetben hattal osztható. Nekem össze kellene fűznöm azokat a sorokat, amelyekaz adott sor száma + (az összes sorok száma osztva hattal).
Tehát érthetőbben:
Ha van 24 sorom, akkor az elsőt a 1+(24/6) sorral, tehát az ötödikkel kellene úgy összeraknom, hogy a első sor mögé rakja az ötödik sort, a második mögé a 2+(24/6) sort, azaz a hatodikat. Ha végére ér, újra kezdi, ezt egészen addig, amíg a sorok száma hattal osztható.
Minden ötletet előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- Arc Raiders
- Alma inspirálja ezt az olcsó ZTE-t is
- Robotporszívók
- Fordulat: időben startol S26+, nézd meg, milyen lesz!
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3891, 100% Akkumulátor
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest