Hirdetés
- hcl: Amúgy mi a terv?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arabus: 256GB-os DDR5 memóriamodul 5700 USD.
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pomm
tag
Sziasztok!
Kicsit elakadtam, hátha van valakinek valami használható ötlete, hogy hogyan is kellene megoldanom ezt a problémát.
Van egy darab fájlom, amiben van x darab sor. Nem tudom előre soha a sorok pontos számát, csak azt, hogy a sorok száma minden esetben hattal osztható. Nekem össze kellene fűznöm azokat a sorokat, amelyekaz adott sor száma + (az összes sorok száma osztva hattal).
Tehát érthetőbben:
Ha van 24 sorom, akkor az elsőt a 1+(24/6) sorral, tehát az ötödikkel kellene úgy összeraknom, hogy a első sor mögé rakja az ötödik sort, a második mögé a 2+(24/6) sort, azaz a hatodikat. Ha végére ér, újra kezdi, ezt egészen addig, amíg a sorok száma hattal osztható.
Minden ötletet előre is köszönök!
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256-500SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest