Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Gurulunk, WAZE?!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Klaus Duran: RCS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam_454
tag
válasz
Studiossrác
üzenetére
ha sehogy sem megy a disztró kernelével akkor tedd fel az ndiswrapper nevű programot, és ha nem akarsz parancssorban szenvedni a hasonló névvel ellátott guit is amik segítségével a windowsos drivert tudod betölteni linux alá. ezután a kártya minden funkciója elérhető lesz ami Windows alatt is elérhető
pls ne kövezzetek meg az ndiswrapper miatt, jó linuxos nem teszi fel hanem googlet használ

-
adam_454
tag
a magánvéleményeddel egyetértek konkrétan a 10.2től azért váltam meg szivfájdalommal mert a csomagoló megörjítet: non-OSS repót vfelvettem engedélyeztem forrásaok modul látta meg engedve van de a csomagolo modul szerint már nem volt engedélyezve én is azt mondom h yast csere smartra. egyáltalán 9.1re van még támogatás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Filmvilág
- Battlefield 6
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Futás, futópályák
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S + 130W, 180W töltővel
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest