- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
Hello,
Amit szeretnék:
- weboldalaimat tesztelni amikor készítem. Internetről is el lehessen érni /read only/, ne csak lan-ról. /html, css, js, php/
Soha se csináltam ilyet. Kezdők kezdője vagyok.
Amit csináltam eddig:
-RPi4 8GB -re dobtam RPi OS 32bit full
-installáltam az Apache2 -t
-installáltam a php 7-est /ez ment fel/Az internet eleréssel vannak gondjaim.
Ez a videó alapján megcsináltam mindent ami a videóban van, de nekem nem működik.
A video legvégén nem tudom honnan szedte a 127-es ip címet.
Illetve a video alatt van egy leírás pdf, amiben static your IP address -t állítja be, de nem tudom mi az a dns, így a dns server és dns search helyére nem tudom én mit írjak.
Ha egyáltalán kell az.
Tudna valaki segíteni hogy tudom a saját szerveremen lévő weboldalaimat internetről elérni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Path of Exile 2 early access kulcs
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 12GB Zalman N5 MF Be Quiet 650W
- Samsung Galaxy Z Flip 4 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest