Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Már feltettem a kérdést korábban, de akkor számomra nagyon bonyolult választ kaptam. Kérdésem a következő lenne: adott 1 asus WL-138G hálókártya. Ez ugye wirelesses hálókártya. Nem tud valaki olyan linux disztribúciót ami ezt alapból lekezeli? Magyaráztak a másik topikban különböző chippekről...ezzel csak az a gond, hogy se a kézikönyvébe se a gyártó honlapján nem találtam arról infót, hogy milyen chip van ebbe.
Szívessen váltanék linuxra, csak komoly akadály ez nekem. Egyszerűen nem sikerült eddig sehogy sem felismertetnem wirelesses hálókártyát 1 Linuxal sem, pedig számomra az internet lenne a legfontossabb. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném
Hálókártya linkje:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=42&l3=0&model=50&modelmenu=1
Új hozzászólás Aktív témák
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MSI Thin GF63 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 8GB - 512GB - RTX 3050 4GB - Win11 - Gari - MAGYAR
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest