Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Studiossrác
aktív tag
válasz
bambano
üzenetére
Már feltettem a kérdést korábban, de akkor számomra nagyon bonyolult választ kaptam. Kérdésem a következő lenne: adott 1 asus WL-138G hálókártya. Ez ugye wirelesses hálókártya. Nem tud valaki olyan linux disztribúciót ami ezt alapból lekezeli? Magyaráztak a másik topikban különböző chippekről...ezzel csak az a gond, hogy se a kézikönyvébe se a gyártó honlapján nem találtam arról infót, hogy milyen chip van ebbe.
Szívessen váltanék linuxra, csak komoly akadály ez nekem. Egyszerűen nem sikerült eddig sehogy sem felismertetnem wirelesses hálókártyát 1 Linuxal sem, pedig számomra az internet lenne a legfontossabb. Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném
Hálókártya linkje:
http://www.asus.com/products.aspx?l1=12&l2=42&l3=0&model=50&modelmenu=1
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6, az utolsó!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MSI NVIDIA GeForce RTX 3090 3X OC GPU Kitűnő állapotban
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest