Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
totron
üzenetére
Az előző Fujitsu D738 gépem gyakorlatilag hangtalan volt ugyanúgy dolgoztatva, mint ahogy ezt a Lenovo-t dolgoztatom annak ellenére, hogy az i5-8400 elvileg gyengébb, mint ez a Ryzen 5 4650G, szóval úgy saccoltam Lenovo megvásárlása előtt, hogy minimum hangtalan lesz ez is, mert mitől melegedne, ha alig van terhelve?! Aztán kiderült, hogy nem kell ahhoz melegednie, hogy hangos legyen ;-) Most pl. 34 fokos a proci, és már túl hangos nekem..
Egyébként itt van még az asztalom mellett a Fujitsu, erős a kísértés, hogy visszategyem, még ha nehezen is viselte a linux + 4k megpróbáltatásokat... ;-)
(De ennél is erősebb újra a kísértés, hogy mindkét PC-t eladjam, és mac-ra váltsak)
Épített gépben én azért nem gondolkodok, mert olyat még abból nem láttam, ami megütötte a szépérzékemet ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei P9-P9 Lite OFF topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Sorozatok
- Milyen TV-t vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- reMarkable - paper tablet
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest