Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- X15U Super macro
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Még nem vettem meg a két pendrive-ot, a Media-ban kicsit sokallottam + nem találtam olyat, ami kulcstartózható vagy ilyesmi. (Egyik backup lesz otthon, másik tényleg kulcsaim között).
Nézek online. Utána telepítem újra.
Egyébként ha már LUKS2 a merevlemezre: az utolsó bit-ig random, ha rendesen LuksFormat-ozom telibe random adattal, stb.. ? Arra gondolok, hogy egy ezzel a módszerrel titkosított háttértáron még fejléce sincs a titkosításnak, igaz ? Szóval kvázi totál megállapíthatatlan, hogy titkosított-e, vagy tényleg csak random szemét van-e rajta ?
Én az utóbbira voksolnék, nincs fejléc sem, mármint ami nemtitkos, szóval avatatlan szemnek és hozzáértőnek egyaránt egy nagy random használhatatlan szemét, ami kívülről látszik, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- 27% - Dell S2721NX IPS Monitor! 1920x1080 / 75Hz / 4ms / FreeSync
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch V2 32GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest