- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
úgy látszik, a technika fejlődése megállíthatatlan, és amik pár éve még komoly zűrt okoztak volna, azt módosították, ahogy dabadab is írta.
szóval amiket én írtam, az mind határeset, bizonyos esetekben elvileg lehet, hogy kihasználhatják, gyakorlatban meg valószínűleg nem. de az igazi rendszergazda paranoiás. meg lehet olyan, hogy egy megoldás azon a gépen, amelyik miatt kigugliztad, jól működik, egy másikon meg nem.
én feltenném a tmpreapert és ráhagynám, csinálja az.
szerk: azt továbbra is tartom, hogy rootként futtatandó rm -rf-et tartalmazó parancsot alapos átgondolás nélkül nem vennék át a gugli találataiból.
szerk2: (#20340) dabadab
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nintendo Switch 2
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Fényeskedjék: ROG Strix OLED XG32UCWMG monitor tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parkside szerszám kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bontott, vadiúj, SKY BLUE MacBook Air 13.6" M4 10C/8G 16GB 256GB 13 Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest