Hirdetés
- flymi: Segítségkérés! Ausztráliában élő ismerőse van valakinek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mára a ProHardver!/IT.News Fórum is nagylétszámú Linuxban jártas taggal büszkélkedhet. Nehéz szinteket felállítani egy olyan rendszer ismeretében, ami annyira sokrétű, hogy teljesen szinte lehetetlen megismerni minden egyes részét. Azt azonban mindenki tudja, hogy kezdő-e vagy sem. Elsősorban nekik szólnak az alábbiak, de érdemes mindenkinek elolvasnia, mint útjelző táblát.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rokefeller
senior tag
csak egy kis kukacoskodás, nekem okozott az elején problémát... szal a gnome és kde, desktop manager, a window manager az pl a metacity a gnome-hoz, kde-nél nem tudom melyik a default... most hogy van xgl, van még compositing manager, na azt végképp nem tudnám lefordítani...szal nem minden ablakkezelő, csak magyarul...csak azért írtam, mert az elején olyan simán leszedtem a metacity-t,mondván minek annyi ablakkezelő, ott a gnome... oszt utána meg pislogtam, hogy konzol

-
Pazo
tag
Egyelőre egyik se jön be jobban, mert nem akarja felismerni az ntfs fájlrendszerű dolgaimat. bár meglepő, hogy azt látja, hogy milyen a fájlrendszer, melyiken van oprendszer és melyiken nincs, hol kezdődik, hol a vége, de akkor miért nem böngészhetek rajta.
Fedora Core (2.6.15-1.2154_FC5)
GNU GRUB version 0.97
ezeket a verziószámokat találtam elsőre
Új hozzászólás Aktív témák
- HTPC (házimozi PC) topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- EAFC 26
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Trollok komolyan
- Elektromos cigaretta 🔞
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kiviszi a CES-re csúcskábelének prototípusát a HDMI LA
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Zalman T4Plus CoolerMaster 650W
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest