Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bullllit
tag
Igen tudom, hogy nem volt helytálló a "pár hete", de szerintem értettétek mire gondoltam
Ezeket a jeleket én is észrevettem, mostanában elég jól szanálódnak a pc-s boltok....Veled szemben a "szerencsém", hogy én nem vettem tőlük semmit, csak érdeklődtem. Én a lambdacomputerrel jártam úgy mint te.
-
Bullllit
tag
Az adószám ha új cég van akkor természetesen megváltozik, új lesz. Én nem is erre gondoltam hanem amit utána írtál hogy ugyan az a "csapat" csinálja. Valószínűleg én is nevet változtattam volna ha ugyan azok, de hát kitudja....
Mindenesetre nagy és tanulságos befürdés volt részemről ez a cég...
-
g@bo
nagyúr
állitólag feldobták őket a nav-nál, egy másik web boltocska, de ha nem lett volna vajci a fül mögött, gondolom nem ment volna le a roló.
az üzletre kiirták a gmail os cimüket, hogy ott lehet érdeklődni, esetleg garis gond miatt, de nincs válasz, ebből kifolyólag egy alja féreg csapat.... egy dolog hogy bedőltek, de még lapitanak is, mert már nincs haszon? ennyit róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós piros pontot NE ide írjátok!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10mag/16szál) +Új RTX 5060 Ti +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 6800 16GB +16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Nagyon kedvező áron!Eladó Synology DS923+ Alza Gari 2027.10.23-ig
- Enermax Maxtytan 750W Titanium Moduláris Tápegység
- Cooler Master MWE Gold V2 1250W Moduláris Tápegység
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest