Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- talmida: Változások 2. rész
- aquark: Zsebszámológépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Nyúltáp
üzenetére
Nagyon szépen köszönöm!
Már most úgy érzem fényévekkel lépek előrébb, ha ezeket a beállításokat használom, amiket javasoltál!
vRay plane fényforrásokról olvastam, hogy ideálisak kifelé szűrődő fények esetében, sőt magamtól arra gondoltam, hogy a neon reklámtestekhez is jól jöhetnek, de ezt magad is tanácsolod, nem kell nekem mindent feltalálni, ha azt már mások úgy használják

(A következő kérdésem egyébként a fényező kamrákban használt neoncsövek vetette fénynalábok lettek volna, de akkor majd ezzel próbálkozok
)Hatalmas segítség, mondhatni életmentő ami elárultál az árnyék részletesség állításról, mert már alig maradt hajam: valami mindig recés maradt
Csomagtérajtón, kocsi alattVan még egy fura dolog, amit nem tudom mit álíltottam el: Az üvegfelületeken, és időnként a tárgy alatti árnyékban is zajok keletkeznek
Kép4
Erről a képről még annyit, hogy grádiens égboltot nem tudtam hogyan kell készíteni, ezért a tárgy köré egy méretes vkék gyűrűt raktam
Utólag viccesen hangzik, de tegnap még ennek is igazán örültem!Többi kérdésedre a választ csak otthonról tudom megadni, egyébként a vRay jobban megtetszett, mint a gyári. Főként a napkelte/nyugta szimulációja tetszik, ahogy a magassággal lehet variálni!
Még egy kérdés, ami eszembe jutott:
Perspektívikus nézetben a textúrák annyira torzak, pontatlanok. elmosódottak, hogy nem tudom használni igazán. Most minden egyes részlet miatt ki kell várjak egy renderelést, hogy kidrüljön a helyén van-e, ami hosszú távon idegileg elég megterhelő. Gondolom erre is van gyógyír, mert egy Zmodeler is azonnal, pontosan mutat textúrát a tárgyon ...
Köszönöm a válaszokat, igyekszem jól megtanulni mindet!

Új hozzászólás Aktív témák
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung kuponkunyeráló
- Autós topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8/256GB / Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
Utólag viccesen hangzik, de tegnap még ennek is igazán örültem!