2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Nem azt látom, amit mutatni akarnak

    Íme egy reklám:

    Mit láttok? Egy áruházlánc reklámját.

    Én egészen mást.
    A manus próbálkozik, kérdez, a nő kijelent, vitának helye nincs. Nem, nem akarom a nőt gyalázni, megteszi, mert megteheti. Inkább a manust minősítem. Nem más, mint egy idomított papucs.

    No de van ennél idomítottabb papucs is:

    A nő ül a kanapén, élete párjának valami dolga van a mosogatónál. Vajon mi lehet? Biztos valami házi feladat. Mivel a nő még arra is lusta, hogy megtegyen három lépést a szekrényig, provokatív módon megkérdi a manust, hogy "hoznál egy kis csokit?" Szerintem ez gúnynak is beillik, hiszen jól tudja, a manus azonnal ugrani fog, hogy úrnője parancsát teljesítse.

    Ezek nem férfiak, ezek idomított papucsok. Érdekes lenne arról is értekezni, hogy az ilyenek fia vajon ezt tekinti követendő példának, vagy inkább ellentétes hatással van rá. Ha szerencséje van, talál olyan férfit a környezetében, akire felnézhet.

    Vakegérke 6 éve 69

  • Celeb vagyok, ments ki innen 5

    Első kukkra eléggé fura társaság megy a dzsungelbe, főleg, hogy ha igaz a hír, hogy Cicciolina is köztük lesz.
    A cikk szerint ennek a kivénhedt pornósnak Olaszországban százezer euró (erős harmincmillió Forint) adótartozása van. Vajon mennyi lehet a "tiszteletdíja" a játékban, ha ráharap az ajánlatra?

    A fenti sorokat korábban írtam, immáron egyértelmű a szereplők kiléte.
    ÉNB Alexa, Anger Zsolt, Cicciolina, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Köllő Babett, Lukács Mikike, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Survivor Klaudia, Tóth Andi és Wossala Rozina.

    A műsorvezetők Kiss Ramóna és Puskás Peti.

    A játék két napja elkezdődött, valahogy átsiklott a figyelmem fölötte, de nem túl nagy a veszteség.

    Az adást az RTL Klub közvetíti, 18:55-kor kezdődik, az ismétlés másnap 14:15-kor nézhető, de ezek az időpontok változóak.
    Az adásokat utólag itt lehet megnézni.

    No, kidumáljuk ezt a sorozatot is? :)

    A szokásos szöveg:

    Folytatás...

    Vakegérke 6 éve 195

  • Ázsia Expressz – A sárkány útja

    Én inkább a Sóhajok útjának nevezném, hiszen hét párosnak kell ötezer kilométert megtennie "gyalog" Vietnamtól Laoszon és Kambodzsán át Thaiföldig, napi egyetlen Dollár apanázzsal. Ez az összeg nem használható utazás, szállás céljából.
    Embert próbáló, kitartást igénylő, gyötrelmes feladat.

    A párosok:
    Ambrus AttilaBerki Krisztián
    Pallavicini ZitaCseke Katinka
    Muri EnikőFésűs Nelly

    Folytatás...

    Vakegérke 6 éve 352

  • Afro emlék

    Ma láttam egy nőt, akinek afro fonott frizurája volt. Elismerően hümmögtem, határozottan jól állt neki, bár a bőre színe nem stimmelt. Egy kedves emléket élesztett fel bennem.

    Mikor kórháznál dolgoztam, a hallon keresztül vitt az utam. Megláttam egy csöpp kislányt, aki háttal állt, cirka ilyen volt a haja. Adtam egy barackot a buksijára, mire odafordult. Egy klasszikus csokoládébarna arc nézett rám csodálkozva. Mosolyogva megsimogattam az arcát és mentem dolgomra.

    Dolgom végeztével ismét a hallon keresztül vezetett az utam. A kislány már nem állt ott. Épp szemben jött egy nő, aki a karján hozta. Mikor a kislány meglátott, izgatottan mondott valamit a nőnek, közben ficánkolt a karjában. A nő letette, mire a csöppség hozzám szaladt. Leguggoltam, elemi erővel robbant kitárt karjaim közé, majdnem fellökött. Karját a nyakamba fonta, én megöleltem, jó volt egy pillanatig átélni a kislány szeretetét, de szólított a kötelesség. Adtam neki két puszit, aztán kibontakozva öleléséből, mentem a dolgomra. Pár lépés után visszafordultam, és pápát intettem neki. Arcán örömöt láttam, és ez bearanyozta a napomat.

    Az ilyen percekért érdemes élni.

    Vakegérke 6 éve 5

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.