2024. április 16., kedd

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Hülyítés, vagy erőszakoskodás?

    Anno beregisztráltam a Díjnet oldalára. Kényelmessé teszi az életemet. Ha számlám érkezik valamelyik szolgáltatótól, akkor továbbítja az OTP NetBank-ba, én pedig értesítést kapok. Ez a szolgáltató, ennyit kell fizetni, ez a határidő, csókolom. Pár kattintással túl is vagyok a fizetésen, utaláson.

    Főtáv, Díjbeszedő, Elmű.
    Ők voltak a kiválasztottak, vagyis az a hármas, akiknek a számláit a Díjneten keresztül intéztem.

    Csak voltak hárman, ugyanis az Elmű elhatárolódott a Díjnettől, amely döntésről értesítést is kaptam. Ebben a Díjnet sajnálkozva közölte a száraz tényt.

    Messze még a februári óraleolvasás, annak bejelentése, de lassan ideje lenne intézkedni. Már épp elkezdtem, amikor jött egy újabb értesítő a Díjnettől, mely szerint heuréka, megoldották a dolgot. Kattintsak "ide", és megegyezünk.
    Kattintottam.
    A dolog lényege az, hogy beállítanak nekem egy e-mail címet, az Elmű ügyfélszolgálaton ezt adom meg számlaértesítési címnek, pipa az e-mail értesítő négyzetbe, és jó lesz nekem. Ezt a részt a Díjnet is elintézi, ha megadom az Elmű ügyfélszolgálat belépési adataimat. Na ne már, személyes adatokat adjak meg? A kiskutya fülét.

    Folytatás...

    Vakegérke 10 éve 35

  • Széljegyzet

    Ehhez az íráshoz.
    Hozzászólni nem lehet, itt viszont kitárgyalhatjuk. Ha ordenáré irányba megy el a társalgás, törlöm az írást.

    Nos, egyáltalán nem tartanám visszataszító, visszatetsző dolognak, ha az ilyen fenyegetőzőket azonnal eltávolítanák ebből a közösségből az arra képes nagybetűsök.

    Vakegérke 10 éve 11

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.