2024. április 17., szerda

Gyorskeresés

Blog

[ ÚJ BEJEGYZÉS ]   [ ÚJ CIKK ]

  • Egy újabb barom reklám

    Egy olyan manus beszél arról, hogy ő az igazi kapitány, én meg egy egyszerű halandó vagyok, aki még azt sem tudja, hogy mi a ló menetiránya. Lehet, hogy beszívott, lehet, hogy a reklámozott illatszer befolyásolja, tény, hogy van mit tanulnia a halandóktól.

    Vakegérke 4 éve 45

  • Szerelmek

    Vannak, akik azt mondják, hogy soha nem voltak szerelmesek. Őszintén sajnálom őket, hiszen Isten megfosztotta őket egy csodálatos érzéstől.
    Nekem kijutott a jóból.

    Először az óvodában voltam szerelmes egy Annuska nevű lányba. Szerelmemet nem viszonozta, mert ő meg egy Jancsi nevű fiúba volt szerelmes. Hiába adtam neki a tízóraira kapott kiflit, hiába hordtam elé a játékokat, egy tapodtat se jutottam közelebb pici szívéhez.
    Azóta a Jancsik hátrányból indulnak nálam. :)

    Jó hosszú lelki béke után, (lehettem olyan 8-10 éves,) egy moziban lettem újra szerelmes. Kőbányán, a Munkás moziban hasított szívembe az érzés, amikor az Óz, a csodák csodája című filmben megláttam Judy Garlandot.

    Rögtön szóltam anyámnak, hogy én bizony őt veszem feleségül. A közelben ülők arca mosolygóssá vált. Anyám bólintott, és csak annyit mondott, hogy szép ez a lány.
    Másnap leültem, hogy levelet írjak.
    Kedves...
    - Anyuuu, amerikaiul hogy kell írni a Dorotit? Ja, jó.
    Kedves Dorothy!
    Itt el is akadtam. Ha megírom neki, hogy hány éves vagyok, talán nem is válaszol. Úgy döntöttem, hogy előbb jól felnövök, aztán megírom azt a levelet. Kitalálható, nem lett belőle semmi.

    Más plátói szerelmeim is voltak, például Natalie Wood.

    Folytatás...

    Vakegérke 4 éve 17

  • Survivor 5

    Egy év kihagyás után végre megmozdult valami. Augusztus 30-án 21:20 kor indul a sorozat.

    Istenes Bence nem vállalta a műsorvezetést, de senki sem pótolhatatlan. Az Éjjel-Nappal Budapestben megismert Joe lesz az új műsorvezető. Bízzunk benne, hogy sikeresen debütál.

    Poén, hogy ez hibrid szezon lesz. Eddig csak civilek versengtek a fődíjért, most azonban egy sztárokból és egy civilekből álló csapat lesznek egymás ellenfelei. A sztárok szót (attól függően, hogy kik,) behelyettesítem a celebek szóval.
    Már csak azért is, mert egy igazi sztárnak valószínűleg nincs arra szüksége, hogy mások elől szerezze meg a fődíjat, ellentétben a celebbel, aki a cél érdekében (20 millió Forint) még lejáratni is képes magát.

    Aki jelentkezni akar a nomád életre, éhezésre a fődíj reményében, itt megteheti.

    Az információk innen származnak.

    A Survivor hivatalos oldala.

    Kiderült, hogy kik lesznek a "sztár"játékosok:

    Folytatás...

    Vakegérke 4 éve 1001

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.